Görüş Bildir
Haberler
Sanatsal Diliyle Ruha Hitap Eden Oyunların Yayımcısı Annapurna Interactive'den 13 Enfes Yapım

Sanatsal Diliyle Ruha Hitap Eden Oyunların Yayımcısı Annapurna Interactive'den 13 Enfes Yapım

Oyun dünyasının en özel yapımlarının yayımcılığını üstlenen Annapurna Interactive, sanat dolu oyun kataloğuyla ruha hitap eden eserleri destekliyor. Bulmaca türünden aksiyona uzayan bu listede firmanın desteklediği birbirinden başarılı oyunları derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gorogoa

1. Gorogoa

Tek bir kişi tarafından geliştirilen ve unutulmaz bir deneyim sunan Gorogoa ise Annapurna Interactive'in akıl almaz derecede başarılı yapımlarından biri oldu.

2. Ashen

2. Ashen

Soulslike elementleri kendi çapında formatlayan Ashen ise oyuncuları mistik bir açık dünyada birbirinden zorlayıcı maceralara davet ediyor. Kendi içinde tutarlı hikayesi ve keyifli dövüş sistemiyle Ashen, Annapurna Interactive'in souslike dünyasındaki başarılı bir denemesi oluyor.

3. Journey

3. Journey

Oyun dünyasının en kıymetli yapımlarından biri olan Journey, tek kelime etmeden büyüleyici bir anlatımı benimsemiş ve asla unutmayacağınız bir yolculuğa davetiye çıkarmıştı.

4. The Pathless

4. The Pathless

Aksiyon ve macera oyunu olan The Pathless ise akıcı oynanışı ve okçuluk mekanikleriyle oyunculardan geçer not almayı başarıyor. Mistik dünyasıyla sanat tasarımı konusunda da The Pathless başarılı bir iş çıkarıyor.

5. What Remains of Edith Finch

5. What Remains of Edith Finch

Listemizdeki en başarılı Annapurna Interactive oyunlarından biri olan What Remains of Edith Finch ise oyuncuları gizemli bir ailenin hikayesine davet ediyor. Oyuncuyu alıp götüren anlatım tarzıyla What Remains of Edith Finch, kesinlikle ölmeden önce oynamanız gereken yapımların başında geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gone Home

6. Gone Home

1 yıllık süreçten sonra eve dönen genç bir kıza hayat verdiğimiz Gone Home ise keşif odaklı yapısıyla karaktere dair ilginç bilgilerin ortaya çıkarmanızı istiyor.

7. Sayonara Wild Hearts

7. Sayonara Wild Hearts

Sürreal bir arcade oyunu olan Sayonara Wild Hearts ise heyecanın hiç bitmediği yüksek tempolu bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Ritim ve temponun son seviyede olduğu yapımda motorsikletler, kılıçlar ve kaykaylar birbirine giriyor.

8. Flower

8. Flower

Bir avuç çiçek yaprağına yön verdiğimiz Flower'da ise doğanın gücüne şahit oluyor, beşerin etkilerine karşı nefis bir mücadeleye katılıyoruz.

9. Outer Wilds

9. Outer Wilds

Yolculuğun varılan yerden çok daha kıymetli olduğunu kanıtlayan Outer Wilds, oyuncuları asla unutmayacakları bir maceraya davet ediyor ve her yönüyle de oyunculardan geçer not alıyor.

10. Twelve Minutes

10. Twelve Minutes

Annapurna Interactive'in yayıncı koltuğunda oturduğu Twelve Minutes ise oyuncuları 12 dakikalık gizemli bir döngüye çağırıyor. Döngü mekaniği içerisinde oyunculara özgür bir alan sunan yapım, seslendirme kadrosunda Willem Dafoe, James McAvoy ve Daisy Ridley gibi yıldızları barındırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Maquette

11. Maquette

Steam üzerinde 'Karışık' incelemelere sahip olan bulmaca türündeki Maquette ise objelerin aynı anda hem küçük hem de çok büyük olduğu ilginç bir mekanik sunuyor. Algılarınızla oynayacak olan Maquette Steam'de 55 TL'den satışa sunuluyor.

12. The Artful Escape

12. The Artful Escape

Steam kullanıcılarından 'Çok Olumlu' notunu kapan The Artful Escape ise saykodelik bir macerada müziğin gücünü gözler önüne seren müthiş bir serüven sunuyor. Michael Johnston, Mark Stron ve Lena Headey'nin yanı sıra birçok ünlü isim de The Artful Escape adlı nefis yapıma sesiyle hayat katıyor.

13. Florence

13. Florence

Aşka ve birlikteliğe dair harika bir saygı duruşunda bulunan BAFTA ödüllü yapım Florence ise Annapurna Interactive yayımcılığını taşıyan en güzel oyunların başında geliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
AlchemisTT

Maquette oyununu oynadım, superliminal kadar karışık değil biraz daha basit düşünmeniz gereken bir oyun ama baya keyifli tavsiye ederim