Görüş Bildir
Haberler
Sanat Zevkine Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

etiket Sanat Zevkine Göre Ruhunun Yaşını Söylüyoruz!

Sanat zevkinin aslında ruh yaşını söylediğini düşünmüş müydün hiç? Testi çöz sana sanat zevkine göre ruh yaşını söyleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize sanatın hangi dalı daha çok ilgini çekiyor söyle bakalım.

2. Aşağıdaki tablolardan hangisini duvarına asmak isterdin?

3. Peki ya aşağıdakilerden hangisi?

4. Bir şair seç desek?

5. Peki aşağıdaki bestecilerden hangisi senin ruhunu daha çok okşar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki mimari örneklerden hangisi seni cezbediyor?

7. Bir de heykel seç bakalım.

8. Son olarak yedinci sanat. İzlemekten asla bıkmayacağın bir film seç.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Çocuk Ruhlusun!

Sen Çocuk Ruhlusun!

Sanat zevkine göre senin içinde kocaman bir çocuk yatıyor. Hem bir çocuk kadar masum ve saf hem de hayatta sürekli gülmeyi bilen, küçük şeylerden mutlu olabilen tertemiz kalpli birisin. Kötülük senin yanından bile geçmemiş bugüne kadar. Yaydığın pozitif enerji çevrendeki insanları rahatlatıyor. Dolayısıyla da onlar için vazgeçilmez biri haline geliyorsun. Herkesin sevdiği, birlikte vakit geçirmekten keyif aldığı birisin. Hiç bozma kendini çünkü bu özellik aslında herkesin istediği bir şey. Kim hayatının her döneminde çocuklar gibi şen olmak istemez ki zaten?

Senin Ruhun Genç!

Senin Ruhun Genç!

Sanat zevkinin biz gösterdiğine göre sen genç bir ruha sahipsin. Enerjik ve yerinde duramayan, kıpır kıpır bir yapın var. Ayrıca özgürlük senin vazgeçilmezin. Kimse senin yaşam alanlarını kısıtlamaya çalışmasın. Yoksa sararıp solan bir çiçeğe dönersin. Gerçi zaten buna asla ama asla izin vermiyorsun. Kişisel alanların senin kutsalın. Kimse de senin kutsalına el uzatmaya kalkmasın. Hayattan keyif almasını bilen, her daim eğlenen ve çevresindekileri de eğlendiren kısacası hayattan zevk almasını bilen ve buna göre yaşayan, mutlu olmayı hayatının mottosu edinmiş birisin. Keşke herkes senin gibi bu hayattan zevk almasını bilse.

Sen Olgun Bir Ruha Sahipsin!

Sen Olgun Bir Ruha Sahipsin!

Sanat zevkin senin tamamiyle olgun bir ruha sahip olduğunu gösteriyor. Artık bazı şeyleri gerçekten aşmışsın. Çoğu şey seni yaralamıyor aksine bunu hayatın bir cilvesi olarak görüyor ve gülüp geçiyorsun. Yaşadıkların, tecrübelerin, gördüklerin seni olgunlaştırmış. Ağır başlı, daha kolay ve doğru kararları verebilen, oldukça mantıklı düşünen ve tamamen gerçekçi birisin. Kimsenin sana ani ve riskli kararlar aldırmasına izin vermiyorsun. Sakin ve bilinçlisin. Üstüne üstlük insanlar sana akıl danışıp senden yardım istiyorlar. Senin de bu işten keyif aldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Tecrübelerinle insanlara faydalı olabilmek seni mutlu ediyor. Çevrendeki herkes senin onları düştükleri anda kaldıracağını, temiz ve merhametli kalbini, yardımseverliğini çok iyi biliyor.

Senin Ruhun Bilge Bir Kişiliği Yansıtıyor!

Senin Ruhun Bilge Bir Kişiliği Yansıtıyor!

Sanat zevkin gösteriyor ki sen aslında yaşlı bir ruha sahipsin. Ama dur bakalım önce bir dinle. Yaşlı bir ruha sahipsin çünkü aynı zamanda bilge bir ruha sahipsin. Sokrates gibisin desek yeridir. Yaşadığın şeylerden öğrendiklerin, her olaydan kendine ders çıkartabilmen ve aynı hatayı asla bir daha tekrarlamayacak kadar olgun olman seni bilgelik mertebesine ulaştırmış. Sessiz, sakin bir yapın var. Ama gel gör ki içinde birikmiş onlarca yaşanmışlık söz konusu. İnsanlar, bir şey olduğu zaman onlara yol gösterebilmen için hemen senin yanına koşuyorlar. Haksız da sayılmazlar çünkü fikirlerinde neredeyse hiç ama hiç yanılmıyorsun. Bu da seni insanların gözünde daha da yüceltiyor. Bu dünyada mutluluğun yolunun iyilik ve paylaşmaktan geçtiğini çözmüşsün. Ne diyelim? Keşke herkesin çevresinde senin gibi akıl danışacağı birileri olsa.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
869
278
272
105
35
22
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
suychunteo

sen çocuk ruhlusun

Mehmet Günay

#7 kadın heykel mi ???

Pasif Kullanıcı

sen neye benzetiyorsun ?!?

Ali Kaplan

#7 deki kadin heykel mi !?