Görüş Bildir
Haberler
Sana Söz Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Sana Söz Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Sana Söz Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Sana Söz Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

dila bahar
20.10.2021 - 15:53

Star tv yeni bir projeye imza atıyor. Sana Söz adlı Star Tv’nin yeni dizisi seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Sezonun iddialı dizileri arasında gösterilen Sana Söz’ün başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya yer alıyor. Peki, Sana Söz dizisi konusu ne ? Sana Söz dizisi ne zaman başlayacak? İşte dizinin konusu ve yayına gireceği tarih...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk fragmanı ile seyirci karşısına çıkan Sana Söz dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu. Yayın gününün pazar akşamı olması beklenilen dizi, Yargı ve Teşkilat dizileriyle reyting mücadelesi verecek.

Sana Söz Dizisinin Konusu

Sana Söz Dizisinin Konusu

Q3 Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen Sana Söz dizisinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturacak. Senaryosunun çıkış noktası Müge Anlı ile Tatlı Sert programı olan dizide başrolü Nehir Erdoğan tarafından canlandırılacak. 

Nehir Erdoğan’ın canlandıracağı Elif karakteri, Müge Anlı ile benzer özellikler taşıyacak. Televizyon programcısı olan Elif, cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır. Sunucu halk tarafından sevilmektedir. İşini başarılı bir şekilde yapmak için hayatı boyunca çok sayıda fedakarlıkta bulunmuştur. Elif, mutlu bir aile hayatı olduğuna inanmaktadır. Lakin, bir gün programda işlediği vakanın kocası Erdem ile olduğunu öğrenmesi hayatının dağılmasına neden olur. 

Erdem başarılı bir avukattır. Elif’ten sır saklamaktan kaçınmaz. Bu noktada devreye Emniyet Amiri Ömer girer. Erken Petekkaya’nın canlandıracağı Ömer, adalete güvenmenizi sağlayacak bir emniyet mensubudur. Ömer ve Elif arasında güvenle inşa edilen ilişkileri zamanla aşka dönüşecektir.

Müge Anlı’dan Tam Destek

Müge Anlı’dan Tam Destek

Erkan Petekkaya, yeni rolü Komiser Ömer için çalışmalarına devam ediyor. Polisler ile yakın ilişki kurduğunu açıklayan ünlü oyuncu, karakteri yaratma aşamasında gerçekleri temel aldığını belirtiyor. Nehir Erdoğan ise Müge Anlı ile iletişime geçerek, ondan tavsiyeler aldığını açıkladı. Sana Söz dizisinin oyuncu kadrosunda Serkan Altunorak, Ayçin İnci, Aslıhan Kapanşahin, Hivda Zizan Alp ve Cansin Çekili de yer alıyor. Seyircilerinin merakla beklediği dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

Sana Söz Dizisi İlk Tanıtımı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın