Görüş Bildir
Haberler
Sana İlk Görüşte Aşık Olacak Ünlüyü Söylüyoruz!

Sana İlk Görüşte Aşık Olacak Ünlüyü Söylüyoruz!

Trex
14.06.2016 - 11:25

İlk görüşte aşk gibisi var mı? Peki ya ünlüler sana aşık olursa? Bu testimizde sana ilk görüşte aşık olacak ünlüyü söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi cinsiyetten hoşlanıyorsun?

2. Hangisine daha çok güveniyorsun?

3. İkisinden birini tercih etmek zorunda kalsan hangisi olurdu?

4. Peki bunlardan hangisi?

5. Yeni bir müzik grubu kuruyorsun. Adı ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnternet ortamında seni en çok rahatsız eden nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Beren Saat!

Beren Saat!

İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Beren Saat!. Sevimli mi sevimli bir insansın. Çevrende çoook sevilen birisin.  E sana aşık olmayıp da bana mı aşık olacak Beren Saat? Senin gibi şeker bir insan bir de bazı konularda çekingen olmasa...

Serenay Sarıkaya!

Serenay Sarıkaya!

İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Serenay Sarıkaya!.  Serenay dünyanın en tatlı insanlarından biri. E sen de öylesin. O zaman ne duruyorsunuz? Tanışmanız lazım :)

Tuba Büyüküstün!

Tuba Büyüküstün!

İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Tuba Büyüküstün! Çünkü sende onun aradığı huzur var. Sen pek farkında olmasan da etrafına inanılmaz bir huzur veriyorsun ve çevrendeki insanları hemen manyetik alanına alıyorsun. Bu huzur veren ruh halinle çevrende çıkabilecek problemleri en kolay biçimde çözebiliyorsun.

Elçin Sangu!

Elçin Sangu!

Ya yaa evet Elçin Sangu! Tek görüşte sana aşık olurdu. Sende şeytan tüyü var dotum. Sende adı konulmamış bir cazibe var. İnsanlar sana bakarken gözlerini alamıyorlar. Kadınları etkilemek senin için çok kolay. Bir kadın seninle iletişim kursun yeter ki.. Hemen gülüşüne konuşmana tav oluyor. ;)

Monica Belluci!

Monica Belluci!

İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Tuba Büyüküstün!  Bu kadar zarif bir kadını ancak senin gibi tutkuyla seven, şık ve girişken biri etkileyebilirdi. Birçok olumlu özelliğin olmasına rağmen bunları kullanmıyorsun. Daha rahat davranıp daha mutlu olabilirsin. ;)

Adriana Lima!

Adriana Lima!

Allah Adriana Lima'yı sana aşık olması için yaratmış ama bir türlü denk gelmiyorsunuz. Sizin derhal bir araya gelmeniz lazım ve tarihin akışı değişmesi lazım. Adriana seni görünce eriyip bitecek. Çabuk bir yolunu bul karşısına çık!

Fahriye Evcen!

Fahriye Evcen!

İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Fahriye Evcen! Bu seni pek şaşırtmamış olmalı. Çünkü sen zaten kadınların sana ilgi duymasına alışıksın. Çevrende o kadar çok kadın var ki....  Etrafında pır dönüyorlar ama sen yüz vermiyorsun. Artık kadınlara biraz yüz versen. Mutlu olmak onlarında hakkı değil mi? ;)

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Kıvanç Tatlıtuğ! Bazı insanları tanımlamak için uzun cümleler kurmaya hiç gerek yok!  Sen çok özel yaratılmışsın. Allah vermiş vereceğini. Lafı uzatmayalım da nazar değmesin :)

Jensen Ackles!

Jensen Ackles!

Sen şok!!! İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Jensen Ackles!  Senin gibi pamuk kalpli birine insan sarrafı olan Jensen ilk görüşte aşık olurdu. Bir yolunu bulup sizi karşılaştırmak lazım. Bu iş olur.

Burak Özçivit!

Burak Özçivit!

Ramazan bereketiyle geldi yeminle! İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Burak Özçivit! Bazı insanlar birçok olumlu özelliklere sahiptir ama işe yaramaz. Tek bir özellik vardır ki insanları sıraya dizer. O da sende var: Karizma. Olur bu iş bizden söylemesi.

Mehmet Günsür!

Mehmet Günsür!

İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Mehmet Günsür! :)) Mehmet :) Günsür :)) Mehmet Günsür :))))

Brad Pitt!

Brad Pitt!

İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Brad Pitt! Hani derler ya: Sende şeytan tüyü var. Nasıl bir tüyse  baht kapısını bir açmış pir açmış.  İstediğin ne varsa oluyor. Maşallah diyoruz maşallah.

Barış Arduç!

Barış Arduç!

Annen seni Kadir Gecesi doğurmuş! Başka bir açıklaması olamaz. İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Barış Arduç!  Sizden uyumlu bir çift olurdu. Keşke tanışabilseniz....

Tarkan!

Tarkan!

İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Tarkan!  Seni hüp diye içine çekme olasılığı yüksek.  Yılın çifti de siz olurdunuz. Aradığın her şey onda mevcut. Sadakat, yakışıklılık, cömertlik. Daha ne olsun....

Kenan İmirzalıoğlu!

Kenan İmirzalıoğlu!

İlk görüşte sana aşık olacak ünlü Kenan İmirzalıoğlu! Sende bu çekicilik ve sempatiklik varken Kenan gibi niceleri sana aşık olur.....

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1346
1151
760
471
147
136
111
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Jensen Ackles! gerçekten ben şok ! ben alıp kaçıyorum😍

toboe_clarieu

Neleri işaretledin !!??? SAY IT TO ME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De grasse

ya ben barış arduç istemiyorum, nereden değiştiriyoruz?

Hiyori

Kıvanç Tatlıtuğ!