Görüş Bildir
Haberler
Sana İçten İçe Kimin Aşık Olduğunu Biliyoruz!

etiket Sana İçten İçe Kimin Aşık Olduğunu Biliyoruz!

Yung Boş Ada
21.05.2016 - 15:50

Aslında hep şüphelendiğin ama bir türlü emin olamadığın o gizli hayranının kim olduğunu biliyoruz! Öğrenmek için ise tek yapman gereken bu testi çözmek! Hadi bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Bu cümleyi tamamla: Kendimi ... biri olarak görüyorum.

2. Birlikte olacağın kişide en çok neye önem verirsin?

3. Genellikle nerede tanıştığın insanlarla birlikte olmaya daha yatkınsın?

4. Peki buluştuğun zaman yapmayı en çok sevdiğin şey ne?

5. Şu anki ilişki durumunu nasıl tanımlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi bir de ünlü bir çift seç!

7. Hadi bir cümle tamamlama daha: Hayat ... için çok kısa!

8. Son olarak ölmeden önce mutlaka yapmak istediğin şey bunlardan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En yakın arkadaşın!

En yakın arkadaşın!

Şaşırdın mı? Bizce şaşırmamalısın! Çünkü en yakın arkadaşının kalbi adeta bir kor parçası gibi alev alev yanıyor, hem de senin için! Birlikte çok güzel vakit geçiriyor, her şeyinizi paylaşıyor, birbirinizleyken kimsenin yanında olmadığınız kadar rahat olabiliyorsunuz. Durum bu olunca da ister istemez bir çekim oluşuyor aranızda ve görünen o ki bu çekim onu fazlasıyla etkilemiş. Sana aşkını itiraf eder mi, yoksa kalbine gömüp Friendzone topraklarına adımını atar mı bilemeyeceğiz. Bunun cevabını sana zaman verecek!

En büyük düşmanın!

En büyük düşmanın!

Şu an şok olduğunu biliyoruz. Ama gerçek bu: Sürekli kavga edip durduğun, asla aynı ortamda bulunmak istemeyeceğin ve aranızda durulmaz bir savaş olan o kişi aslında içten içe sana deli gibi aşık! Bu aşk tam olarak ne zaman başladı bilemeyeceğiz, fakat çoktan dallanıp budaklandığını ve geri dönülmez bir yola girdiğini söyleyebiliriz. Kim bilir, belki bakış açını değiştirirsen sen de ona deli gibi aşık olacaksın ve belki de çok ama çok mutlu olacaksınız! Ne demişler: Büyük aşklar nefretle başlarmış! Bu sözü hafife alma deriz!

Seni Facebook'tan ekleyen son kişi!

Seni Facebook'tan ekleyen son kişi!

Bu yazdıklarımızı okuduktan sonra girip en son kimin arkadaşlık isteğini kontrol ettiğine bir baksan iyi edersin: Çünkü o kişi senin için yanıp tutuşuyor! Seni eklemesinin sebebi de büyük ihtimalle buydu zaten: Seninle bir şekilde iletişimde olmaya çalışmak, fotoğraflarına bakıp seninle ilgili gelecek planları kurmak ve daha bir çok şey! Çağımız da zaten internet çağı olduğu için yaptığı başlangıç hiç de yanlış sayılmaz. Bizce profilini biraz daha dikkatli incele, belki hoşuna giden bir şeyler bulacaksın! Sonrası malum: Facebook'ta ilişki durumunu değiştirmek!

Yan komşun!

Yan komşun!

Kapının komşun tarafından bu kadar sık çalınmasına, onun senden sürekli şeker yoğurt gibi şeyler istemesine ve neredeyse her gün kapıda karşılaşmanıza şaşırmamak gerek. Çünkü bunların hepsi onun kendini sana göstermek ve seninle bir şekilde iletişime geçebilmek için uydurduğu minik bahaneler! Sana sırılsıklam aşık olduğu o kadar açık ve net ki daha önce bunu nasıl fark etmedin şaşırıyoruz valla! Bizce bu tatlı çabalarını görmezden gelmemeli, küçük bir şans vermelisin ona! Belki hiç de ummadığın kadar güzel şeyler yaşayacaksınız birlikte!

İş arkadaşın!

İş arkadaşın!

Sen her sabah iş yerine adımını attığında O malum kişinin yüzünde oluşan o sıcak gülümsemeye şaşırmamak gerek. Çünkü son derece sıkıcı olan iş yerini onun için ilgi çekici hale, hatta neredeyse bir cennete çeviren şey sensin! Sürekli çeşitli bahanelerle senin yanına geliyor, seninle birlikte çalışmak için elinden geleni yapıyor. Bu işaretleri iyi izlemen lazım güzel dostumuz! Çünkü biz havada aşk kokusu alıyoruz! Yakında seni de sarar bu koku demedi deme :)

İlk aşkın!

İlk aşkın!

Sen daha çok küçükken ve masum duygularla doluyken kalbinin en derinliklerini açmıştın ona, fakat o bunun değerini anlayamamıştı! Şimdi ise resmen gün geldi ve devran döndü! Senden başka kimseyi düşünemez hale geldi! Belki pişmanlık ve yarım kalmışlık duygusu, belki de sendeki muhteşem değişimler bunu sağladı; orasını bilemiyoruz! Fakat onun senin için deli olduğu ortada! Bizce burnunu biraz sürt, zamanında o seni az üzmedi! Sonra ne istersen yaparsın ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5167
3501
2741
1752
1477
1138
1025
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

yan komşum mu? Yan komşularım bir gözü toprağa bakan evli bir teyze ve dede

Ömer Gündoğan

ilk aşkım kimdi acaba orda sıkıntı

caner ateş

en büyük düşmanım çıktı yaaaaa