Görüş Bildir
Haberler
Sana Hangi Büyünün Yapıldığını Tahmin Ediyoruz!

etiket Sana Hangi Büyünün Yapıldığını Tahmin Ediyoruz!

Zeliş
25.10.2015 - 14:33

“Büyü”, kişinin bilinci ve iradesi dışında, herhangi bir konuda, istemediği işi yapmaya elinde olmayarak zorlanmasıdır! Peki sana hangi büyü yapılmış? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle uyandığında nasıl hissettiğini soralım

2. Peki ne sıklıkla kabus görürsün?

3. İlişkin nasıl gidiyor desek?

4. Ailenle ilişkini derecelendir!

5. İşler güçler nasıl peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son zamanlarda bir sağlık sorunu yaşadın mı?

7. Peki sen kafasını yastığa koyduğu gibi uyuyanlardan mısın yoksa kolay kolay uyuyamayanlardan mısın?

8. Son soru! En son rüyanda ne gördün?

Sana kaşık büyüsü yapılmış!

Sana kaşık büyüsü yapılmış!

Senin üzerinde kaşık büyüsü var! Kaşık büyüsü iki sevgiliyi, eşi ya da kardeşi ayırmak için yapılan bir soğutma büyüsüdür. Bunu yapan, çok sevdiğin birinden seni kıskanan ve mutlu olmanı istemeyen biri. Kaşık büyüsü yapılması kolay ancak bozulması zor olan bir büyüdür. Bu büyüyü bozabilmek sadece kaşıkları gömülü olduğu yerden çıkarmakla mümkün.

Sana sabun büyüsü yapılmış!

Sana sabun büyüsü yapılmış!

Senin üzerinde sabun büyüsü var! Bu büyü, sabunun üzerine büyü yapılacak kişinin saçı sarılıp üzerine iğne batırılırdıktan ve bir dua okunduktan sonra sabunun, kör bir kuyuya ya da denize atılmasıyla yapılır. Sabun eridikçe adeta kişi de erir ve yataklara düşer. Sana bunu yapan muhtemelen çok yakınlarında olan biri! Büyüyü bozmanın tek yolu iğne sabundan düşmeden sabunu atıldığı yerden bulup çıkarmak.

Sana bağlama büyüsü yapılmış!

Sana bağlama büyüsü yapılmış!

Senin üzerinde bağlama büyüsü var! Bu büyüyü yapmanın onlarca yöntemi var ve büyüyü yapanın hangi yöntemi kullandığını anlamak çok zor! Senden çok hoşlanan ya da hoşlanmasa dahi senin bağlanarak acı çekmeni isteyen biri sana bağlanma büyüsü yapmış! Bu büyüyü yapanın eski sevgilin olması da muhtemel tabi ki. Verebileceğimiz tek tavsiye bunu yapmış olabileceğini tahmin ettiğin insanlardan uzak dur!

Sana Voodoo büyüsü yapılmış!

Sana Voodoo büyüsü yapılmış!

Senin üzerinde Voodoo büyüsü var! Bu büyü oyuncak bir kukla kullanılarak hazırlanır ve en tehlikeli büyülerden biridir. Bu büyü bizde çok yaygın olmadığı için etrafındaki marjinal takılan tiplerden biri sana bu büyüyü yapmış olabilir. Voodoo'nun ilk belirtisi etrafındaki insanlara karşı agresif davranmaya başlamandır. Bu büyüden kurtulmak çok zordur. Büyü yapılan bebeği bulman çok zor olduğu için hayal gücünü kullanarak şu yöntemi uygulayabilirsin: Kafanda hayali bir bıçak yarat ve sırtının arkasında bir ip hayal et. İpi, vücudundan 46 santim uzaklıkta kes, ardından duş al ve yeni kıyafetler giy.

Hangi çılgın sana büyü yapacakmış, şaşarım!

Sen zaten büyücünün ta kendisisin. Birkaç kişi sana büyü yapmayı düşündü ama hemen vazgeçtiler. İnsanlar senden korkuyor ve sana bir kötülük yapmayı akıllarından bile geçiremiyorlar. Korkulur senden!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3227
1128
946
698
585
341
334
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seher Çantepe

ulan sabunu nerden bulacaz kocaaaaa denizde

Berna Yıldırım

Şimdi bende onu soruyordum şaka mı bu 😂😂 ericez desene

Hasan Yılmaz

Sana Voodoo büyüsü yapılmış! Senin üzerinde Voodoo büyüsü var! Bu büyü oyuncak bir kukla kullanılarak hazırlanır ve en tehlikeli büyülerden biridir. Bu büyü... Devamını Gör

Ebru GÜNEL

Bu işe yararmı ??

Survive

sabun büyüsü demek...