Görüş Bildir
Haberler
Sana Finallerinde Hangi Notu Alacağını Söylüyoruz!

etiket Sana Finallerinde Hangi Notu Alacağını Söylüyoruz!

Ayşe Korkmaz
13.01.2016 - 16:40

Bi hayat  sınavları vardır yaşam boyunca devam eden ve size sürekli bir şeyler öğreten, bi okul sınavları vardır muhtemelen herkesin göz altlarını çökerten, bir de onedio sınavı var ki sizi yormadan, en güzel sonuca ulaştıracak olan şüphesiz ki odur! Bakalım final haftasını nasıl geçireceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, bize vizelerinin durumunu tasvir eden bir görsel seçer misin?

2. Derslere ne sıklıkta gidiyorsun peki?

3. Kahveni nasıl alırsın?

4. Peki haftada kaç kere dışarı çıkıyorsun?

5. Ders çalışmanın yanına en iyi ne gider?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Finaller başlamadan önceki haftanın ortasındasın diyelim, ne yapıyorsun?!

7. Son finalinden bir gece öncesindesin, 6 tane sınavı iyi ya da kötü gerinde bırakmışsın ve özgürlüğüne 1 gün kalmış, şimdi ne yapıyorsun?

8. Son iki saat...

9. Seni en iyi gene sen bilirsin, söyle bakalım sınavların bitince ne hissedeceksin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bu Sene de Tekrar Edelim: FF

Sanırım senin final haftası için staretejilerini biraz değiştirmen lazım ya da şöyle diyelim okula bakış açını değiştirebilirsin. Ha diyorsan ki, daha yaşım genç, ben keyfime bakarım, biz kesinlikle ona da saygı duyuyoruz. Sonuçta 20'li yaşlar da geri gelmiyor, okul bir-iki sene uzasa kimi üzer yani, di mi? Ama kapasiten olduğunu sen de biliyorsun, henüz geç değil o yüzden belki kendine şöyle çalışkan bir ekip bulup hafif yanlayabilirsin çünkü hala umut var!

Gözü Kapalı Geçersin : AA

Ya finaller senin köpeğin olsun be, sen zaten hepsini tokatlayacaksın yani! Vallahi gurur duyduk böyle bir dehayı testimizde ağırladığımız için. Ciddi bir çalışma sistemi olan, planlı birisin. Öyle bi ayarlıyorsun ki her şeyini, uyumak için bile zaman ayırıyorsun. Sana çok klişe kalıyor yani sabahlara kadar ders çalışmak çünkü sen zaten hazırsın! Tek yapman gereken heyecanlanmadan, zaten kafanda olan şeyleri kağıda dökebilmek, ekstradan çalışıp da hiç kasma kendini! :)

Yıkılmadın, Ayaktasın : CB

Bak, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, şimdi pes edemezsin! Derslere olabildiğince katılmışsın zaten ihtiyacın olan tek şey, şöyle bi tekrar yapmak senin. O kadar da zor değil, ne dersin? Sen de haklısın, koskoca bir dönem sanki koca bir final dönemi gibiydi ama o kadar emeğin boşa gitmesin. Tatil için son düzlükteyken hazır, motivasyonunu düşürme! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1099
569
262
165
75
66
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgi

hahah :D FF ama sorunsuz bi şekilde üniden teklemeden kalmadan mezun oldum :D

lamia vural

büt büt atıyor kalbim dfghjklş

Uguryagiz

Büt büt atıyor kalbim :3 lütfen tekrar deneyin