Görüş Bildir
Haberler
Samsung Gear S Için Opera Mini Geliyor!

Samsung Gear S Için Opera Mini Geliyor!

mustafa
08.10.2014 - 14:05 Son Güncelleme: 08.10.2014 - 14:21

Samsung Gear S Için Opera Mini Geliyor!

Mobil tarayıcıları ile dikkat çeken Opera’nın yakın zamanda Samsung’un en yeni akıllı saati Gear S’e geleceği ortaya çıktı. Tizen için gelecek olan Opera Mini akıllı saate bir çok özellik sunacak.

Samsung’unTizen işletim sistemi ile yoluna devam ettiği ve Eylül ayı başında tanıttığı yeni saati Gear S için uygulama haberleri gelmeye başladı. Gelen en son haber ise tarayıcı dünyasının eli maşalı liderlerinden biri olanOpera’dan. Mobil dünyada daha etkili olan Opera şimdi de giyilebilir teknoloji ürünlerinden akıllı saatlere adım atmaya hazırlanıyor.

Mobil cihazlar için veri sıkıştırma teknolojisi kullanılarak geliştirilen Opera Mini ile akıllı saatlere girecek olan Opera, Gear S‘in ufak boyutlarına göre tasarlanmış olacak ve veri yüklemede mobil sayfa yerine akıllı saate özel bir tasarım gösterecek. Gear S’in 3G bağlantısnının fazla veri harcamaması ve hızlı veri yüklemesiiçin yapılmış olan bu özellik aynı zamanda 2 inçlik ekranda keyifli bir internet deneyimi sunuyor olacak. Tizen’li Gear S için geliştirilmiş olan Opera Mini özel tarama modu, sosyal ağ güncellemeleri ve son haberler gibi başlıkların yer aldığı “Akıllı Sayfa” isimli akıllı saate özel bir özellik de taşıyor.

Akıllı saatlere yeni bir soluk getirecek olan bu hamle aynı zamanda Samsung‘un işletim sistemi Tizen‘in gelişimi için de güzel bir gelişme. Kısa süre içerisinde Gear S için indirilebilir hale gelecek olan Opera Minibakalım akıllı saatlere yeni tarayıcıların gelmesine sebep olabilecek mi.

Kaynak: http://www.wearlogy.com/samsung-gear-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın