Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S5’te bulunan gizli 6 özellik!

Samsung Galaxy S5’te bulunan gizli 6 özellik!

Uğur Uğurcan
19.06.2014 - 10:38 Son Güncelleme: 19.06.2014 - 11:44

Samsung Galaxy S5’te bulunan gizli 6 özellik!

İyi donanımlı akıllı telefonlara sahip olmanın zevki bir başkadır. Hele ki bir de cihazın tüm özelliklerini ayrıntılı olarak bilip kullanabiliyorsanız, telefonunun hakkını veriyorsunuz demektir. Fakat çoğu akıllı telefon kullanıcısı cihazında bulunan pek çok özellikten habersiz…

Samsung Galaxy S5’in Touchwiz arayüzü ve Android’in son sürümü ile birlikte birçok özelliği bulunuyor. Telefonun bilinen ana özelliklerinin yanı sıra bilinmeyen pek çok gizli özellikleri de mevcut. Bugünkü haberimizde sizlere Galaxy S5’in bilinmeyen gizli özelliklerinden bahsedeceğiz.

  • Bilindiği gibi Galaxy S5, s-Pen gibi bir kalem özelliğine sahip değil. Ancak cihazda yapacağınız bir ayar ile tıpkı Sony Xperia X Ultra’da olduğu gibi herhangi bir kalem kullanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey görüntü ayarlarında dokunmatik ekranın hassasiyetini arttırma modunu seçmeniz. Bu ayar ile herhangi bir kalem ile cihazın dokunmatik ekranını kullanabilirsiniz.

  • Cihazınızda müzik dinlerken telefonu yatay konuma getirerek çalma listesini özelleştirebilir ve aynı tarz sanatçıya göre bir listeleme yapabilirsiniz.

  • Cihazınızın Toolbox özelliği ile uygulamaların hızlı başlatılmasını sağlayabilir ve favori uygulamalarınızdan bir menü oluşturabilirsiniz.

  • Cihazdaki “Özel Mod” ile ses, video ve uygulamalarınızın gizliliğini koruyabilirsiniz. Bu moda geçtikten sonra tüm içeriğiniz sadece sizin erişebileceğiniz bir alan olur.

  • Galaxy S5’in en önemli özelliklerinden birisi de çocuk moduna sahip olması. Çocuklar için basitleştirilmiş ve kullanımı çok kolay bir temayı bu modda bulabilirsiniz.

  • Galaxy S5’in kilit ekranından doğrudan kamerayı başlatabilme imkanınız var. Bunun için kiliti kamera simgesi üzerine getirmeniz gerekir.

Kaynak: http://inceleme.tv/samsung-galaxy-s5t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın