Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S5′in Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S5′in Özellikleri Ortaya Çıktı

Ayhan Aydoğan
13.02.2014 - 20:13 Son Güncelleme: 13.02.2014 - 21:08

Samsung Galaxy S5′in Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung uzun süredir sessizliğini koruyordu. S3′ten sonra çıkardığı model S4 ilk başlarda oldukça kendinden söz ettirse de rakiplerinden gelen üst düzey telefonlar amiral gemisinin satışlarını oldukça etkilemişti.

Samsung kalitesinden daha üstün bir telefon bekleyen kullanıcılar, S5 için umutlu. 24 Şubat’ta tanıtımının yapılacağı Samsung Galaxy S5 özellikleri de oldukça merak konusu. Özellikler halinde hiçbir bilgi sızdırmamaya özel gösteren Samsung’un bugün kutu üzerinde yer alan özellikleri sızdırıldı.

Samsung Galaxy S5 dört çekirdekli 2.5 GHZ işlemciyle geliyor. Daha önceki söylentiler Galaxy S5′in Exynos chipet 6 ve Qualcomm Snapdragon 805 olmak üzere farklı işlemci özelliklerine sahip iki farklı modelle piyasaya sürüleceğini gösteriyordu. Bundan da bu kapak görüntüsünün Qualcomm işlemciye sahip modele ait olduğunu söyleyebilmek mümkün.

5.25 inçlik ekran boyutuna sahip olacak Galaxy S5 QHD Super AMOLED ekran özelliğine sahip ve  560ppi pixel derinliğine mevcut. 20 megapiksellik bir arka kameraya sahip olacak olan telefonun ön kamerasının ise 2 megapiksel olması bekleniyor.

Bunlara ek olarak 3 GB RAM’e sahip olacak Galaxy S5 3000 mAH pil gücüne sahip olacak. LTE desteğiyle karşımıza çıkacak olan Samsung Galaxy S5 son Android sürümü Android KitKat 4.4 yüklü şekilde raflardaki yerini alacak.

Kaynak: http://teknoglo.com/samsung-galaxy-s5...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın