Görüş Bildir
Haberler
Samsung'dan Akıllı Telefon Değil, Akıllı Bisiklet Geliyor

Samsung'dan Akıllı Telefon Değil, Akıllı Bisiklet Geliyor

Ulaş
15.06.2014 - 00:02 Son Güncelleme: 27.04.2022 - 14:43

Samsung, sektörünün en büyük öncülerinden biri olarak kabul edilebilir. Şirket, sadece bir teknoloji üzerinde çalışmıyor ve sürekli farklı sektörlerden yeni teknoloji ürünleri için testler ve çalışmalar yapıyor.

Samsung şimdi de akıllı bisiklet üretmek için çalışıyor. Samsung Akıllı Bisiklet, akıllı teknolojisi ile sizi güvende tutarken, sağlıklı bir şekilde yolculuk yapmanıza da olanak tanıyor. Şirket, sizin için “teknolojik ruh”sloganıyla, akıllı telefon ile birlikte çalışmak üzere tasarlanmış bisiklet gibi hareketli bir aksesuar yapıyor.

Bisikletin tasarımı, dünyaca ünlü çerçeve kurucusu Giovanni Pelizzoli tarafından yapıldı. Bu özel tasarımda, titreşimleri azaltmak ve düzgün bir şekilde çalışması için bisiklete kavisli şekilleri verilmiş. Ama bisikleti benzersiz kılan, Samsung’un içine yerleştirdiği teknolojidir.

Samsung Akıllı Bisiklet, lazer ışınları, bir arka görüş kamerası, entegre GPS ve tüm bunları kontrol eden Arduino anakart ile donatılmış olarak geliyor. Peki Akıllı Bisiklet neler yapıyor?

Lazer ışınlar güvenlik için bisikletin etrafını belirli mesafelerle şerit oluşturarak insanları uyarmanız için yardımcı oluyor. Arka görüş kamerası size arkanızda neler olduğunu görmenizi sağlıyor. Ayrıca GPS özelliği ile yabancı yerlerde yol bulmanız kolay olacak. Samsung Akıllı Bisiklet daha fazla özelliğe sahip ancak henüz hepsi bilinmiyor.

  • Teknolojioku
Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/sam...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın