Görüş Bildir
Haberler
Samsung Apple İçin Yeni Ekip Kurdu !

Samsung Apple İçin Yeni Ekip Kurdu !

Gezgin Portal
17.04.2015 - 01:06 Son Güncelleme: 17.04.2015 - 01:12

Samsung Apple İçin Yeni Ekip Kurdu !

Huawei ‘nin Samsung çalışanlarını yüksek maaş vaadiyle işe aldığı gelişmelerinden sonra şimdide Samsung ve Apple arasında başka bir olay gelişti. Bloomberg ‘in raporunda verdiği bilgilere göre Samsung , özel olarak Apple ‘ın ekran geliştiricileri ile dikkat çekici 190 tasarım çalışanı ile çok özel bir ekip oluşturdu. ‘da kurulduğu söylenen yeni Samsung ekibi, Samsung ‘un diğer bölümleri de dahil olmak üzere hiçbir bir harici kaynağa Apple ‘ın iş ayrıntılarını konuşmamaları konusunda yasak getirdiği söyleniyor.

Samsung ve Apple akıllı telefonlar, tabletler ve şimdide akıllı saatler noktasında doğrudan rakip olsalar da iki teknoloji devinin geçmişte ve günümüzde işbirliği bulunuyor. Samsung , Apple ‘ın iPhone ve iPad cihazları için çeşitli bileşenler, ekran panelleri, chipsetler, ve flash bellek modülleri üretiyor. Samsung ‘un 2010 yılından bu yana Apple ile arasındaki ilişkinin analistleri göre iki şirket için dönüm noktası olduğu söyleniyor.

Bloomberg kaynakları Apple ‘ın şimdi Samsung yapımı donanım bileşenleri için Samsung’un en büyük müşterisi olduğunu iddia ediyor. Samsung ‘un Apple ‘ın yaklaşan A9 işlemci çipinin ve bu yılki iPhone modelleri için TSMC ile ortak çalışacağı belirtiliyor.

Kaynak: http://www.gezginportal.com/samsung-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın