Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonlar Ligi'nin Final Topu!

Şampiyonlar Ligi'nin Final Topu!

Batuhan
17.02.2014 - 20:06
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyonlar Ligi'nin Final Topu!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin maç toplarını üreten firma, 24 Mayıs'ta Portekiz'in başkenti Lizbon'daki final maçında kullanılacak topu tanıttı

Adidas'tan yapılan açıklamaya göre, final maçı topu, deniz aşırı mirasıyla gurur duyan Portekiz'den esinlenilerek dizayn edildi. Topun üzerindeki farklı tonlardaki mavi yansımalar, Lizbon'un denizcilik tarihinde büyük önem teşkil eden gökyüzü ve denizi simgelerken, turuncu renk ise Lizbon'daki tepelerden bakıldığında birçok farklı açıdan görülebilecek başkentin turuncu çatılı evlerine göndermede bulunuyor.

Adidas firması Barcelona'nın Arjantinli forveti Lionel Messi'nin, Manchester City ile yarın yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında giyeceği yeni kramponlarını da tanıttı.

Messi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 2. turda yeni kramponlarıyla oynamanın harika olacağını ve Lizbon'daki finale yükselmeyi umduklarını belirterek, 'Top çok güzel. UEFA Şampiyonlar Ligi topu, oyuncular arasında en popüler top ve gerçekten bir ölçüt. Her yıl daha da geliştiriliyor' ifadelerini kullandı.

Habertürk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın