Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonlar Ligi'nde Tarihe Geçen Maç!

Şampiyonlar Ligi'nde Tarihe Geçen Maç!

Fatih
28.08.2014 - 00:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şampiyonlar Ligi'nde Tarihe Geçen Maç!

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Ludogorets, penaltılara kalan mücadelede Steaua Bükreş'i kalesinde bir oyuncu varken elemeyi başardı. 

Şampiyonlar Ligi Play-off Turu ikinci maçında Bulgar ekibi Ludogorets Razgard ile Rumen temsilcisi Steaua Bükreş karşılaşırken penaltılara giden mücadeleyi 7-5 kazanan Ludogorets Razgard adını Şampiyonlar Ligi'ne yazdırdı.

Oldukça kontrollü geçen mücadelenin 90 dakikasında ev sahibi ekip biraz daha baskılı görünen taraftı. İki takım mücadele boyunca girdiği pozisyonlardan yararlanamadı ama mücadelenin 90. dakikasında Wanderson Cristaldo'nun golü Ludogorets'i 1-0 öne geçirdi. Bu aynı zamanda maçın da sonucu oldu ve ilk maçı da Steaua Bükreş, 1-0 kazandığı için mücadelede uzatma devrelerine geçildi.

Karşılaşmanın uzatma devreleri de maçın geneli gibi oldukça kontrollü geçti. Mücadelenin 119. dakikasında Ludogorets kalecisi Vladislav Stoyanov, kırmızı kart ve oyun dışında kaldı. Oyuncu değişikliği hakkı kalmayan ev sahibi ekipte savunma oyuncusu Cosmin Moti kaleye geçti. Kırmızı kartın ardından iki takım yine gol bulamadı ve mücadelede penaltı vuruşlarına geçildi.

Penaltı vuruşlarında rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Ludogorets Razgard Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan taraf oldu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/tarihe-gecen-mac...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0