Görüş Bildir
Haberler
Salih: "Fenerbahçe'nin Kurduğu Yeni Kadroda Olmak İsterdim"

Salih: "Fenerbahçe'nin Kurduğu Yeni Kadroda Olmak İsterdim"

Fatih
02.09.2015 - 21:17

Bonservisi Fenerbahçe 'de bulunan ve Roma 'da kiralık olarak ikinci sezonunu geçiren , iyi bir sezon öncesi kamp dönemi geçirdiğini belirtirken, sarı-lacivertli takımın yaptığı hamleleri de değerlendirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NTV Spor 'a konuşan genç orta saha oyuncusu Roma'da iyi bir takımın içinde olduğunu belirtirken, 'Roma her zaman güçlü bir ekip oldu. Yine önemli oyuncular geldi. Ben de o önemli oyuncuların arasındayım. Kamp dönemini iyi geçirdiğimi düşünüyorum. Kamptaki bütün maçlarda oynadım.' dedi.

Fenerbahçe'nin yeni yapılanmasıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Salih, 'Fenerbahçe'nin yeni kurduğu kadroda olmak isterdim. Ama Roma da çok iyi bir ekip. Çok iyi oyuncularla birlikteyim. Ama Fenerbahçe de bu sene çok iyi oyunculardan oluşan bir kadro kurtu. Onlarla birlikte oynamak isterdim. Bu sene Fenerbahçe'mizde iyi bir yapılanma var. Maçlarını Roma'dan izliyorum ve takip ediyorum. İnşallah onlar için en iyisi olacak.'

Öte yandan genç yıldız, sarı-kırmızılı takımın bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda İspanya’dan Barcelona, Almanya’dan Bayer Leverkusen ve Belarus’tan BATE Borisov takımlarıyla yapacağı karşılaşmaların kadrosunda yer alacak.

Basında adı zaman zaman başka takımlarla da anılan Salih, teknik direktör Rudi Garcia’nın kendisine şans vermesi durumunda sarı-kırmızılı formayı “Devler Ligi”nde giyecek.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0