Görüş Bildir
Haberler
Sakarya'da Mevsimlik İşçilere Irkçı Saldırı İddiası

Sakarya'da Mevsimlik İşçilere Irkçı Saldırı İddiası

Akşam saatlerinde sosyal medyada paylaşılmaya başlanan bir video gündem oldu. Görüntüleri paylaşan kaynakların aktardığına göre Mardin’den Sakarya’ya fındık toplamaya giden mevsimlik işçiler, işveren ve köylülerin ırkçı saldırısına maruz kaldı. Twitter'da #SakaryadaİşçilereSaldırı etiketi ile paylaşılan görüntüler tepkilere neden oldu. 

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Sakarya Valiliği ise çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Evrensel'de yer alan bilgiye göre Saldırıya uğrayanlardan Barış Demir, olaydan önce işverenle aralarında bir sorun olmadığını dile getirerek, “Biz sabah çalışmak için bahçeye gittik. İşveren gelip, ‘köpek sürüsü’ diye laf söyledi. Bunun üzerine bahçeden çıktık” dedi.

Bahçeden çıktıkları için işveren tarafından “Siz burayı memleketiniz mi sandınız burası bizim” şeklinde tehdit edildiklerini aktaran Demir, “Bunun üzerine bize saldırdılar. 8 kişi 3 kişiye sopalarla saldırdı” diyerek olayı anlattı.

O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. 👇

Sakarya Valiliği: Haberler asılsız

📌 Olayın ardından sosyal medyadan yükselen tepkiler

📌 Olayın ardından sosyal medyadan yükselen tepkiler
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

sakarya meydan muhaberesini kazanamamışız belli ki. nerde alçak şerefsiz ırkçı pedofili köpek var ordan çıkıyor.

k4dir

hey oruspu çocuğu ülkene 4 5 milyon süriyeli girerken sesin çıkmıyorda derdi ekmek kavgası olan garibanlaramı yetiyor erkekliğin.. kansız oçları.

Resho

Bu kürtlere olan nefret nedir arkadaş ben gerçekten anlamıyorum. Ulan madem milliyetçisin senin milliyetçilik anlayışın sadece tek bir ırka mı karşı. Ülkenin... Devamını Gör