Görüş Bildir
Haberler
Belinizi Olduğundan Çok Daha İnce Göstermek İçin Hangi Tarz Kıyafetler Tercih Etmelisiniz?

etiket Belinizi Olduğundan Çok Daha İnce Göstermek İçin Hangi Tarz Kıyafetler Tercih Etmelisiniz?

CansinA
03.08.2021 - 15:30

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yüksek belli dar paça pantolonlar

1. Yüksek belli dar paça pantolonlar

Eğer bacaklarınız ve beliniz inceyse ama siz biraz daha ince dursun isterseniz dar paçalı yüksek belli pantolonlar bunun için ideal. Hem belinizi hem bacaklarınızı sararak inceliğini daha da ortaya çıkaracaktır. Siyah yüksek belli dar paça pantolon ise renginden dolayı daha da zayıf görünmenizi sağlayacak... Biliyorsunuz siyah kurtarıcıdır!

Sizin için bir araya getirdiğimiz diğer dar paça yüksek bel pantolonlar burada!

2. Yüksek bel bol paça pantolon

2. Yüksek bel bol paça pantolon

Eğer dar paça tercih etmiyor ya da bacaklarınızın kalın olduğunu düşünüp bol paçayla bunu gizlemek istiyorsanız, siyah yüksek bel bol paça pantolonu tercih edebilirsiniz. Hem bacakların bol oluşuyla içinde daha ince duracaksınız hem de bacağa nazaran belinizi biraz daha saran yüksek (ve aynı zamanda yüksek bel, fazlalıklarınızı toparlayacaktır da) beliyle çok daha ince bel görüntüsüne ulaştıracak.

Sizin için bir araya getirdiğimiz diğer bol paça yüksek bel pantolonlar burada!

3. Yüksek belli şort

3. Yüksek belli şort

Ah sevgili Onedio okuyucuları... Birçoğumuzun göbüşü ile başı dertte biliyorum. Hem belinizi saran hem göbeğinizi toparlayan yüksek bel şortlar ile yazın kavurucu sıcaklarında korse gibi şeylere ihtiyaç duymadan belinizi daha ince gösterebilirsiniz. Gri jean şort etek bunun için ideal!

Sizin için bir araya getirdiğimiz diğer yüksek bel şortlar burada!

4. Kalem etek

4. Kalem etek

Belinize ve üstünüze tam oturan kalem etekler kıvrımlarınızı belli ederek daha ince bir bel görüntüsü verecek ve 'kum saati' dediğimiz beden tipinde görünmenizi sağlayacaktır. Siyah kalem eteklerden sıkılanlar için, bordo kalem etek de opsiyon olabilir.

Sizin için bir araya getirdiğimiz diğer kalem etekler burada!

5. Yüksek belli etekler

5. Yüksek belli etekler

Etekler için de yüksek bel tercihiniz olmalı, altınıza giydiğiniz her şey için yüksek bel tek tercihiniz olmalı diyebiliriz. Desenli yüksek bel etek de belinizi ince göstermek için ideal.

Sizin için bir araya getirdiğimiz diğer yüksek bel etekler burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. V yaka tişört

6. V yaka tişört

Bu v yaka lila crop tişörtile hem göğüs bölgenize derinlik dermiş hem de gövdenizi daha uzun göstererek belinize incelik katmış olacaksınız. 

Sizin için bir araya getirdiğimiz diğer v yaka tişörtler burada!

7. V yaka elbise

7. V yaka elbise

V yaka elbiseler de yaka tişörtlerle aynı mantığa sahip. Dökümlü ve v yakaya sahip elbiseler hem belinizi hem sizi çok daha ince gösterecektir. Yaz ayları için de siyahta vazgeçip cıvıl cıvıl renkler tercih etmenizi öneririz! Bu önerimize kulak asarsanız da önerdiğimiz sarı, v yakalı ve dökümlü elbiseyi tercih edebilirsiniz.

Sizin için bir araya getirdiğimiz diğer v yakalı elbiseler burada!

8.. Belden bağlamalı elbiseler

8.. Belden bağlamalı elbiseler

Genellikle dökümlü elbiselerde kullanılan belden bağlama detayı belinizi incecik gösterecek! Dar ya da bol / dökümlü hiç fark etmez, elbiselerdeki bel detayı hem daha ince görünmesini sağlar hem de dikkati belinize çeker. Oldukça şık belden bağlama detaylı dökümlü elbise de bunun için birebir.

Sizin için bir araya getirdiğimiz diğer belden bağlamalı elbiseler burada!

9. Bele oturan elbiseler

9. Bele oturan elbiseler

Belden bağlama detayı hoşunuza gitmiyorsa direkt olarak bele oturan elbiseleri de tercih edebilirsiniz. Üst bölgeniz daha zayıf ise altı dökümlü, üst bölgeniz geniş ise beli oturan ama dökümlü duran elbiseler incecik bir bel görüntüsü verecek. Bele oturan sarı pilili elbise bunun için çok uygun!

Sizi için bir araya getirdiğimiz diğer bele oturan elbiseler burada!

10. Çizgili elbiseler

10. Çizgili elbiseler

Çizgili elbiseler hem boyunuzu daha uzun gösterecek hem de daha ince durmanızı sağlayacak ama aman dikkat diyoruz asla enine çizgilileri tercih etmeyin. Hem olduğunuzdan daha geniş hem de daha kalın görünmenizi sağlar. Tercihiniz daima dikine çizgilerden yana olsun. Çizgili elbise tercihiniz dış görünüşünüzü çok etkileyecek!

Sizin için bir araya getirdiğimiz diğer çizgili elbiseler burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kalın bel kemerleri

11. Kalın bel kemerleri

Belinizin en kıvrımlı kısmı, oyuntusuna kalın bel kemerlerini taktığınız zaman en düz belleri bile daha kıvrımlı ve ince gösterecek harika bir ürün bel kemerleri. Genellikle bol elbise ya da tişörtlerin bel kısmına takılarak hoş bir hava ve zariflik katarak kullanıyorlar. Siyah, her şeyle uyabilecek bel kemeri işinizi görecektir!

Sizin için bir araya getirdiğimiz kalın bel kemerleri burada!

Bedeniniz her haliyle güzel, kendinizi rahat hissettiğiniz şeyleri ve nasıl görmek istediğinize göre giyinin!

Sizin belinizi ince göstermek için uyguladığınız yöntemler var mı? Önerdiğimiz şeyleri yapıyor musunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de dikkatini çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
22
22
13
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın