Görüş Bildir
Haberler
Sağlık Çalışanının Koronavirüse Yakalanan 9 Yaşındaki Kızı Hayatını Kaybetti

Sağlık Çalışanının Koronavirüse Yakalanan 9 Yaşındaki Kızı Hayatını Kaybetti

Erzurum'da bir sağlık çalışanının 9 yaşındaki Esmanur Kartal, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönlendirme biriminde çalışan Gafur Kartal'ın kızı Esmanur Kartal, geçen ay rahatsızlanması üzerine babasının çalıştığı hastanede tedaviye alındı. Doğuştan bağışıklık sistemi düşük olduğu için her ay hastanede tedavi gören Esmanur'a yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

10 gün yoğun bakımda yaşam savaşı verdi

10 gün yoğun bakımda yaşam savaşı verdi

Hastalığın ağır seyretmesi üzerine 10 gün yoğun bakımda tedavisine devam edilen Esmanur, 13 Eylül'de doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Esmanur Kartal, merkez Aziziye ilçesindeki Ilıca Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

İl Sağlık Müdüründen başsağlığı mesajı

İl Sağlık Müdüründen başsağlığı mesajı

Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'O bir melekti, meleklerin yanına gitti. Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi çalışanlarından, kıymetli personelimiz Gafur Kartal'ın 9 yaşlarındaki melek kızı, Kovid-19'a yenik düştü, meleklerin yanına gitti. Her ölüm erkendir sahibine ancak bu çok acı oldu. Kıymetli kardeşim Gafur Kartal ve değerli ailesine, tüm yakınlarına, acıyı yüreklerinde hisseden sağlık camiamıza baş sağlığı diliyorum' dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oldestCoder

Simdi o kullanmadiginiz maskenizi kendinizin ve ananizin bi yerine sokabilirsiniz. Pislik, beyinsiz, vicdansiz ve gerzek olanlar yasar, iyiler ölür.

oldestCoder

Bugun gerginim agzimi bozdugum icin ozur dilerim.

Halil Değerli

Allah kimseye evlat acısı vermesin.... ........ Tüm anne-babalar çocuklarını yeteri kadar bilgilendirip uyarmıyorlar.... ....... Virüs büyük küçük ayrımı yap... Devamını Gör

bunedio.net

sokakta gezen ortam çocuklarına anlatamazsın