Görüş Bildir
Haberler
Müezzinoğlu Israrlı: 'Annelik Tartışılmaz Bir Kariyerdir'

Müezzinoğlu Israrlı: 'Annelik Tartışılmaz Bir Kariyerdir'

ATKN
02.01.2015 - 15:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Kadının tek kariyeri annelik olmalı' sözlerinin arkasında duran Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu,' Annelik tartışılmasız bir kariyerdir. Erkeklerin sahip olamayacağı bir kariyerdir. Asla tartışılmaz. Annelik bir kariyerdir ve kutsal bir kariyerdir' dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Kadının tek kariyeri annelik olmalı” sözlerinin arkasında durdu.

Feshane’de düzenlenen Çanakkale Tanıtım Günleri’nin açılışına katıldı. Müezzinoğlu program sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Müezzinoğlu’na “Annelik ve kariyer ” ile yaptığı açıklama soruldu. Müezzinoğlu, “Annelik asla vazgeçilmeyecek, insanlığın varoluşundan sonuna kadar var olacak bir kariyerdir. Annelik tartışılmasız bir kariyerdir. Erkeklerin sahip olamayacağı bir kariyerdir. Asla tartışılmaz. Annelik bir kariyerdir ve kutsal bir kariyerdir” dedi.

“İki gün önce annemden aldığım dersler, bir annenin kariyerinden aldığım derslerdir” diyen Bakan Müezzinoğlu, “Bunu şunlar karar versin bunlar karar versin değil insanlığın ortak değeridir. Anneliği bir kariyer olarak görüyorum. Herkes tartışabilir. Birileri şunu derse ki bunu siyasetçiler tartışmasın, bir ülkenin bütün sorunlarını siyasetçiler öncülük yapar ve tartışır. Çünkü o siyasetçiler millet tarafından seçilmişlerdir. Bunu söyleyenler ya demokrasi taraftarı değildir yada millet taraftarı değildir. Milli iradeye sayı gösteren milletin seçtiklerine de saygı gösterecek” diye konuştu.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0