Görüş Bildir
Haberler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Baş Şüpheliler Yakalandı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Baş Şüpheliler Yakalandı

Ünlü sunucu Ece Erken'in, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili silahlı saldırı gerçekleştirdiği tespit edilen Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı. Gözaltına sayısı 11'e yükselirken operasyon anı polis kamerasına yansıdı.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu Yeşilköy'deki restoranda uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polis, şüphelileri belirledi. İlk olarak 2 kişi gözaltına alındı. Soruşturmanın devamında 19 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

Operasyonda  'Kasten Öldürme' eylemini gerçekleştirdiği belirlenen Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı. Gözaltına alınanların sayısı 11'e çıktı. 

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Katil zanlılarının yakalanma anı 👇

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, sosyal medya hesabından 'Allahım şükürler olsun' paylaşımında bulundu. Bir diğer paylaşımında ise şu ifadelere yer aldı:

'Sayın İçişleri bakanımızdan ve emniyet birimlerinden Allah Razı olsun. Onlar yakalanana kadar nefes almadık biz. Canımız gitti. Giden gelmez ama cezasız kalmamalarına şükürler olsun. Yalvarıyorum en ağır cezayı alsınlar. Bizi yaşarken öldürdüler. Ne olur en ağır cezayı alsınlar. Rabbim hem bu dünyada hem ahirette gün yüzü göstermesin bunlara.'

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Soner Altınok

maşallah sosyal medyadan çıkamadı acısından

Ece anay

bır işi de düzgün yap abla ya, otur yasını tut, kaynananı kolundan çekistirme, eski eşe nispet yapma yetti gari nereyi açsak sen !

sena sena

11 kişimi gözaltında.. bu nedir böyle bütün çete üyeleri toplanıpmı saldırmış adama .altından farklı şeyler çıkacak gibi