Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen Verdiği Yatak Pozuyla Sosyal Medyada Nefesleri Kesti

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen Verdiği Yatak Pozuyla Sosyal Medyada Nefesleri Kesti

GNS
22.10.2021 - 17:59

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Sadakatsiz’in sevilmeyen kişisi Derin karakteriyle seyirci karşısına çıkan Melis Sezen, yatakta verdiği pozu paylaşmasıyla olay oldu. Dizideki rolüyle gerek ağlarken dağılmış bir halde gerekse güzelliğinin en duru haliyle gördüğümüz Sezen sosyal medyasında ev halini paylaştı. Instagram hesabını aktif kullanan oyuncu storyler kısmında, verdiği pozu sevenlerine sundu. Doğallığıyla hayranlarını kendine hayran bırakan Sezen, takipçilerinin yoğun ilgisine maruz kaldı. İşte Melis Sezen’in yatak pozu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pek çok farklı işle ekran karşısına geçtikten sonra şimdilerin popüler yapımlardan biri olan Sadakatsiz dizisinde Derin olarak tanıdığımız Melis Sezen Instagram hesabında yaptığı paylaşımla gündem oldu. 24 yaşındaki oyuncunun doğal halleri herkes tarafından tam not aldı. Oyunculuğuyla beğenileri toplayan ve güzelliğiyle de herkesi kendine hayran bırakan Sezen sosyal medyada da adından sıkça söz ettiriyor. Oyuncu son verdiği yatak pozuyla hayranlarının nefesini kesti.

Yatak Pozu

Yatak Pozu

Son dönemde rol aldığı 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle yıldızı parlayan güzel oyuncu Melis Sezen, her hareketiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Instagram'da 1.2 milyon takipçiye sahip olan Melis Sezen, yaptığı her paylaşımla göz dolduruyor. Oyuncu, yatakta verdiği bir pozu, Instagram hesabının hikaye bölümünden takipçilerinin beğenisine sundu.

En doğal halini filtre ve photoshop kullanmadan paylaşan Sezen, yatakta verdiği pozuyla cesaretini konuşturdu.

İşte Melis Sezen'in O Paylaşımı:

İşte Melis Sezen'in O Paylaşımı:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın