Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz Dizisinden Üzücü Haber! Sadakatsiz'in Aras'ı Korona Oldu!

Sadakatsiz Dizisinden Üzücü Haber! Sadakatsiz'in Aras'ı Korona Oldu!

Kanal D'de ikinci sezonuyla yayın hayatına devam eden Sadakatsiz dizisinden sevenlerine üzücü bir haber daha geldi. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı Sadakatsiz dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak. Dizinin yeni bölümünü büyük bir heyecanla bekleyen izleyiciler . 'Sadakatsiz neden yok?' diye merak eden izleyiciler kötü haberi öğrendi. Sadakatsiz setinde Cansu Dere'den sonra Berkay Ateş koronaya yakalandı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Cansu Dere'ye geçtiğimiz hafta pazar günü korona testi yapıldı. Ünlü oyuncunun test sonucu negatif çıktı.

Ancak bu sefer de dizideki partneri Berkay Ateş'in ve setten birkaç çalışanın yapılan testte, koronaya yakalandıkları ortaya çıktı.

Sadakatsiz Bu Hafta Yayınlanmayacak!

Sadakatsiz Bu Hafta Yayınlanmayacak!

Sadakatsiz'in Aras'ı Berkay Ateş'in, Cansu Dere'nin ardından koronaya yakalandığı öğrenildi. Yılbaşı tatilinin ardından geçen hafta yeni bölümü ekrana gelen Sadakatsiz dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak. Kanal D ve Medyapım sosyal medyadan yazılı bir açıklama yaptı.

''...Kısa Bir Sağlık Arası Veriyoruz.''

''...Kısa Bir Sağlık Arası Veriyoruz.''

Yapılan yazılı açıklamada şu satırlara yer verildi: “Değerli izleyicilerimiz; her çarşamba akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Sadakatsiz’in bu haftaki yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Haftaya görüşmek üzere…”

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın