Görüş Bildir
Haberler
Saçını Hangi Renge Boyatmalısın?

etiket Saçını Hangi Renge Boyatmalısın?

Osman Avcı
04.10.2014 - 00:47 Son Güncelleme: 04.10.2014 - 12:39

'Saç rengimin kişiliğimi yansıtması gerekiyor' diyorsan, bu testi çözmelisin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şu andaki saç rengin hangisi?

2. Saçını düzenli olarak aynı renge boyatır mısın?

3. İnsanlar seni genellikle hangi sıfatla tanımlıyordur?

4. Hangi renk kıyafetler, gardrobunda daha fazla?

5. Öğle yemeğinde genellikle hangisini yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hafta içi ve saat de gece 11. Hoşlandığın çocuk sana "bir yerelere" gidelim dedi. Ona ne diyeceksin?

7. Saçına, bir günde, ne kadar süre bakım yapıyorsun?

8. Şu köpeklerden hangisi en süper saça sahip?

9. Son soru bu işi çözecek! Saçının doğal renginden memnun musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Açık Kumral" çıktı!

"Açık Kumral" çıktı!

Bütün saç renklerinin başkanı, hiç şüphesiz, açık kumraldır. Sen de bu saç rengiyle havana hava katacaksın. Zaten senin karakterin oldukça baskın; hareketlerin dikkat çekmezse olmaz! Eee bu saç rengi de girişkenliği, sosyalliği ve eğlenceyi temsil ettiğinden, dikkat çekiciliğinin dozu daha da artacak. Savurduğunda saçlarını havaya, o teller bir bıçak olup saplanacak, saplanması gereken kişiye.. Hiç şüphesiz!..

"Sarı" çıktı!

"Sarı" çıktı!

Şimdi kendimizi kandırmaya hiç gerek yok, bilmen neyin adı; bilmem neyin tadı diye. Eğer söz konusu sarı saç rengiyse, her şey yalan, bir o gerçektir. Bir kere sarı saç rengi kadar çekici bir şey daha bilen varsa, beri gelsin. Tanımlamak zordur 'sarı'yı bir kere. Acayip masum dersin, 10 panter gücünde vahşi çıkar; hafife alırsın, eşekten düşmüşe döndürür. Kısaca saçın zaten sarıysa ne ala, yok değilse mutlaka denemelisin!

"Mavi" çıktı!

"Mavi" çıktı!

Rutinden ve birbirinin aynısı şeylerden sen de sıkılmadın mı? Sanki birileri bütün insanların arasına bir karbon kağıdı sokmuş da, aynı teraneyi yazıyormuş gibi geliyor sana. Zaten sen alışılagelmişin son derece dışında bir insansın ve bu, asla zorlama değil sende. Yani bu uçuk kaçıklığın ve asiliğinin saçına yansıma vakti geldi de geçiyor bile!

"Bakır Kızılı" çıktı!

"Bakır Kızılı" çıktı!

Bu saç rengi sana; bağımsızsın, kendini çok iyi tanıyorsun ve zekan kabına sığmıyor diyor; haklı da. Kendine güvenin yerinde senin. Kendine baktırmayı ve ilgi odağı olmayı da biliyorsun. Az biraz şımarıksın ancak bu seni daha da çekici yapıyor. Kısaca bu saç rengi dünyanın tam merkezinde, yani istediğini yaptıramayacağın herhangi bir ademoğlu yok bu evrende, sayın kraliçe!

"Net Siyah" çıktı!

"Net Siyah" çıktı!

Senin en nefret ettiğin şey, çocuk çocuk hareketler ve anlamsız riskler. Çünkü gerçekçi ve mantıklı bir insansın. Hayal dünyalarında yaşamıyorsun asla. Kariyer insanısın bir yandan da. Hırslı ve de profesyonel! 'Bırakalım bu sululukları' insanısın bir nevi. Kısaca bu saç rengi avaz avaz 'başarı' diye bağırıyor, duymuyor musun :)

"Yakut Kızılı" çıktı!

"Yakut Kızılı" çıktı!

Her şeyden önce, bu saç rengi, tutkuyu temsil eder. Zaten tüm renkler bir yana, kırmızı bir yana. Senin kişiliğinde de tam olarak bu var: tutku! İki arada bir derede şeyler, silik tavırlar, bastırılmaya mahkum duygular hiç sana göre değil. Sende her şey anlamını tam olarak buluyor, kendini ifade etmeyi biliyorsun. Ve bu saç rengiyle de, kişiliğin enginlere sığmayıp taşacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1076
600
569
336
258
234
201
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya

Yakut kızılı

Mira Yıldırım

açık kumral çıktı doğru