Görüş Bildir
Haberler
Saç Rengini de Değiştirdi! İşte Selin Ciğerci'nin Yeni İmajı...

Saç Rengini de Değiştirdi! İşte Selin Ciğerci'nin Yeni İmajı...

Geçtiğimiz günlerde silikonlarını büyüten Selin Ciğerci, şimdi ise sarı saçlarını koyu renge boyattı. Selin Ciğerci’nin değişimi sosyal medyada büyük yankı buldu. Kısa süre önce boşanan Ciğerci'nin tarz değişikliği ''psikolojik'' olarak yorumlanırken Ciğerci, farklı bir itirafta bulundu. İşte Selin Ciğerci'nin açıklamaları ile yeni tarzı....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eşi Gökhan Çıra’dan ayrılan Selin Ciğerci’nin ismi Fenerbahçeli geçtiğimiz haftalarda basketbolcu Metecan James Birsen ile anılmış Birsen, çıkan iddiaları yalanlamıştı.

Selin Ciğerci, şimdi ise imaj değişikliğine gitti. Geçtiğimiz hafta yaptırdığı göğüs estetiğinden sonra saç rengini de değiştiren Selin Ciğerci'nin değişiminin sebebini de açıkladı.

İmaj Değişikliğinin Nedeni Belli Oldu

İmaj Değişikliğinin Nedeni Belli Oldu

Ciğerci annesinin istediğini kıramayıp saç rengini değiştirdiği sosyal medya sayfasından açıkladı. Göğüs estetiğinden sonra saç rengini de değiştiren Ciğerci'nin değişiminin sebebi ise annesiymiş. Ciğerci, durumu şu sözlerle anlattı: ''Annem, 'Sana çok yakışacak, söz veriyorum' dedi. Galiba haklı ama gözüm alışmadı hâlâ'' ifadelerini kullandı.

Takipçilerinin Beğenisine Sundu

Takipçilerinin Beğenisine Sundu

Sarı saçlarını koyu renge boyatan Ciğerci yeni tarzını sosyal medya sayfasından paylaşarak takipçilerine 'nasıl olmuşum' diye sordu. İşte Selin Ciğerci'nin sosyal medya sayfasından yaptığı o paylaşım...

Ciğerci'nin takipçilerinin çoğu sarı rengin daha çok yakıştığını söylese de Ciğerci 'Böyle de güzel' yorumlarında bulundu. Selin Ciğerci'nin zayıflığı da gözlerden kaçmazken suratındaki photoshop da sosyal medyada konuşuldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın