Görüş Bildir
Haberler
Sabahları zombi olarak uyanmak istemeyen her kadının bilmesi gerekenler

Sabahları zombi olarak uyanmak istemeyen her kadının bilmesi gerekenler

Tuba Gedik
05.07.2015 - 22:39 Son Güncelleme: 07.07.2015 - 16:40

1.

Makyajınızı temizlemeden yattığınızda sivilcelere davetiye çıkarıyorsunuz. Ne diyelim, kocaman harika bir sivilceye sahip olmak istiyorsanız makyajınızı temizlemeden uyumaya devam!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2.

Göz makyajınızı silmeden uyuduysanız koyu renkli halkalara merhaba diyebilirsiniz.

3.

Sabah kalktığınızda özellikle burun çevrenizde bir ağırlık hissederseniz, korkmayın. Makyajınızı silmeden yattığınız için kirler burun çevrenize birikerek siyah nokta olmaya çalışıyorlar.

4.

Ruj ile uyumanın bir zararı yok sanıyorsanız çok fena yanılıyorsunuz. Rujla uyumak dudaklarınızın kurumasına ve çatlamasına neden olur.

5.

Kalın bir tabaka halinde cildinizi kaplayan fondöten gün içinde çevre kirliliği ile birleşerek cildin kendini yenilemesini önlüyor. Ve siz de makyajınızı yıkamadan yattığınızda kırışıklıklara davetiye çıkarmış oluyorsunuz.Fondöten ve benzeri ürünler, ciltte gözenekleri kapatır.Bu da cildin nefes almasına engel olur. Cildin nefes almaması cildin yenilenememesine, elastikliğini kaybetmesine, sivilcelere ve erken yaşlanmaya neden olur. Fondötenin yanında pudra, allık, kapatıcı, silikonlu makyaj bazı gibi ürünler de, aynı zararlara neden olur.

6.

Rimelle uyumayı ise aklınızdan bile geçirmeyin! Hem göz hastalıklarına davetiye çıkarıyorsunuz hem de kirpiklerinizin kırılarak dökülme ihtimalini çok yükseltiyorsunuz. Tabii bir de sabah kalktığınızda aynada karşılaşacağınız o korkunç görüntüyü de unutmamak lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7.

Makyajla uyuyup uyandığınızda üzerinizde bir ağırlık olduğunu hissedersiniz. Ama cildinizi yatmadan 1 saat önce temizleyip nemlendirdiğinizde güne harika başlayabilirsiniz.

Akşam yatağa giderken yorgunluktan ihmal ettiğiniz şey, sabah sizi bir zombiye çevirebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın