Görüş Bildir
Haberler
Sabah Gazetesi: 'CHP Alkışla Kaos Ortamı Yaratacak'

Sabah Gazetesi: 'CHP Alkışla Kaos Ortamı Yaratacak'

Ulaş
11.04.2015 - 14:48 Son Güncelleme: 11.04.2015 - 14:54
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah gazetesi, CHP’nin ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ sloganıyla başlattığı seçim kampanyasını ‘provokasyon’ olarak nitelendirerek, CHP’nin ‘alkışlı eylem’lerle ‘kaos ortamı yaratmak için toplumu bölmeyi ve birbirine düşürmeyi hedeflediğini’ savundu.

Kılıçdaroğlu, iktidarı sık sık dış politika anlayışı nedeniyle kıyasıya eleştiriyor.

Sabah gazetesi, CHP’nin “Milletçe Alkışlıyoruz” sloganıyla başlattığı seçim kampanyasınının “provokasyon” olduğunu iddia etti.

Gazete, CHP’nin alkışlı eylemlerle amacının “kaos ortamı oluşturmak için toplumu bölmek” olduğunu savundu. Söz konusu haberde şunlara yer verildi:

“CHP 7 Haziran seçimi öncesinde büyük bir provokasyona daha imza atıyor. Tencere-tavadan sonra şimdi de alkış eylemine kalkışan CHP’de şok bir iddia ortaya atıldı. Bazı grupların metrobüs durağı ve benzeri kalabalık yerlerde olurolmaz saatlerde alkışlı eylem yapacağı konuşuluyor. CHP ‘alkışlı eylem’le seçimler öncesi kaos ortamı yaratmak için toplumu bölmeyi ve birbirine düşürmeyi hedefliyor…”

Bu arada devlet televizyonu TRT, CHP’nin seçim kampanyasında kullandığı “Milletçe Alkışlıyoruz” adını taşıyan reklam filmini “iktidarı hedef aldığı” gerekçesiyle yayınlamama kararı aldı.

Sosyal Medyadan Tepkiler

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0