Görüş Bildir
Reklam
En Güçlüler Çarpıştı: Survivor'da Kim Elendi?
Son yılların en çok konuşulan ve en çok tartışma yaşanan Survivor'ında önemli bir eleme daha gerçekleşti. Özgür, Yunus Emre, Batuhan ve Yaman'ın eleme adayı olduğu haftada yarışmaya kim veda etti?
Reklam
Reklam
Gerçeklerin Ortaya Çıktığı Bahar Dizisininin 9. Bölümünde Giyilen Kıyafetler ve Benzer Öneriler
etiket
Bahar dizisinin 9. bölümünde giyilen dizi kıyafetleri ve bu kıyafetlere benzer önerileri sizler için bir araya getirdik. Dizinin sevilen karakterleri Bahar, Çağla, Umay ve Rengin'in giydikleri kıyafetler hangi markalara ait ve bu kıyafetlerin fiyatları ne kadar? Bu soruların yanıtlarını ve daha fazlasını bu içerikte bulacaksınız.Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.''Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'Bu içerik 17.04.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.
Reklam
Reklam
Hadise'yle Derdi Bitmeyen Arto Yine Çirkinleşip Yaşına Başına Hiç Bakmadan Kalçasını Sallayarak Taklit Etti
Ekranların dikkat çeken magazin programları arasında Söylemezsem Olmaz da var biliyorsunuz. Gündemin en çok konuşulan konularından biri Hadise'nin kameramanın azizliğine uğraması olmuştu. Söylemezsem Olmaz'ın demirbaşı Arto, daha önce Hadise ile yaşadığı dava süreçlerini hiç düşünmeden, hem çirkin eleştirilerde bulundu hem de canlı yayında yaşına başına bakmadan dansının taklidini yaptı.
Reklam