Görüş Bildir
23 Nisan'da Toplu Taşıma Ücretsiz mi? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir'den 23 Nisan Toplu Taşıma Kararı
Tüm yurda coşkusu ve heyecanı saran 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Salı günü kutlanıyor. Ulusal bayramlarımızdan biri olan 23 Nisan günü resmi tatil olarak kabul ediliyor. Bu yıl da 23 Nisan Salı günü bazı şehirlerde toplu taşıma araçları ücretsiz olarak hizmet veriyor. Milyonlarca kişi İstanbul, İzmir ve Ankara'da toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Peki, 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte, detaylar...
Reklam
Reklam
Reklam
22 Nisan Pazartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 22 Nisan Pazartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Sosyal Medyada Tartışma Yaratan Konu: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Arapça Bilmiyor mu?
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile ilgili sosyal medyada yayılan bir video tartışmalara neden oldu. Erbaş, kendisine Arapça olarak sorulan bir soruyu anlayamayınca tercüme yapılmasını istedi, sorulan soruya da Türkçe yanıt verdi. Diyanet’in resmi sitesindeki özgeçmişinde “İleri seviyede Arapça ve Fransızca bilmektedir” yazan Ali Erbaş’ın bu hareketi sosyal medyada “Diyanet İşleri Başkanı Arapça bilmiyor mu?” Sorularına ve tartışmalarına neden oldu.
Reklam
Beşinci Kat! Ne Yazık ki Bir Gerilim Filmi Değil, Türkiye Gerçekleri
etiket
IMDB puanı oldukça yüksek, her anı gerilim, huzursuzluk ve çirkinlik dolu bir korku filmi izler gibiyiz.Yok, gibi değil, baya canlı canlı izliyoruz. Seyirciyiz yani. Öyle kuzeyimizdeki savaş görüntülerinden, yakın doğumuzdaki bir tür soykırım kabul edilen sahnelerden, ya da uzak batımızdaki polislerin sonu pek de iyi bitmeyen baskınlarından falan bahsetmiyorum. Gözümüzün önünde, yanı başımızda patır patır gerçekleşen cinayetlerden, intiharlardan bahsediyorum. İyi seyirciyiz biz, filmlerden ekranlardan alıştı(rıldı)klarımızı kanımız donmadan, isyan etmeden içselleştirip, yolumuza-günümüze devam ediyoruz!
Reklam
Sıcak Havaya Dikkat! Sıcaklık Mevsim Normallerinin Üzerine Çıkıyor: Bakan’dan Hasta ve Yaşlılara Uyarı Geldi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporuna göre, hafta boyunca yurt genelindeki sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini duyurdu. Özhaseki açıklamasında 'Özellikle kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız ve yaşlılarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 ila 16.00 saatleri arasında açık alanlarda bulunmamalarını istirham ediyorum' ifadelerini kullandı.
Reklam