Görüş Bildir
Haberler
Rüştü Reçber'den Fatih Terim'e: "Artık Sana İnanmıyoruz"

etiket Rüştü Reçber'den Fatih Terim'e: "Artık Sana İnanmıyoruz"

Enver K.
10.10.2016 - 12:48

İzlanda karşısında A Milli takımın 2-0'lık mağlubiyetinin ardından Eski milli kaleci ve spor yazarı Rüştür Reçber yazdığı köşe yazısında Fatih Terim'i emekli olmaya davet etti. Reçber'in bu yazısı sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gündeme oturdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün gece alınan İzlanda mağlubiyeti sonrası sosyal medya ve spor camiası tarafından bir çok eleştiriye maruz kalan Fatih Terim Twitter'ın gündeminde olmaya devam ediyor. Spor yorumcularının da hedefi olan Fatih Terim'e en sert eleştiri ise eski öğrencisi ve Milli Takımın eski kaptanı Rüştü Reçber'den geldi.

İşte Rüştü Reçber'in Hürriyet'teki köşe yazısından Fatih Terim' ağır eleştirilerde bulunduğu o bölüm:

'Herkesi inandırabilirsiniz, herkesi ikna edebilirsiniz (ki zannetmiyorum) ama beni gram inandıramıyorsunuz yani kandıramıyorsunuz.

Her maça ülkenin milli takımını kaos içinde hazırlamayı vazife edinmiş, kendisi ile çekişen, hatta söylediklerinin anlamını çözemez hale gelen bir ombudsman izlenimi veren, ülke içinde tartışılır hale gelen, saygıyı, sevgiyle değil de korku ve tehditle almaya çalışan sayın Fatih Terim, son 3 yıldır hiçbir şey vermediğin Türk futboluna belki de en iyi katkıyı emekli olarak verebilirsiniz...'

Yazının devamı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
300
50
9
5
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eddy Ga

Ve Kral Çıplak Diyebilen O Cesur Yürek, Adamsın Reis.

Dromaeosauridae

hayırdır sen rüştü? Sana mı kaldı eski hocanı,seni ilk defa milli takımda oynatan hocanı istifaya, emekliliğe falan davet etmek? sen kimsin, ne yetkin var? h... Devamını Gör

Mehmet Alp Erdoğan

Sana mı soracaktı yazarken? Sen kimsin ki ne yetkin var da Rüştü'ye laf atıyorsun o zaman?

Ersin İdmanyurdu

fatih terim artık siktir git!