Görüş Bildir
Haberler
Rus Vekil: 'Putin'in Spermiyle Elit Nesil Oluşturalım'

Rus Vekil: 'Putin'in Spermiyle Elit Nesil Oluşturalım'

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma'nın Kadın, Çocuk ve Aileden Sorumlu Komisyon Başkanı, Milletvekili Yelena Borisovna Mizoulina, sıra dışı bir öneride bulundu.

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma’nın Kadın, Çocuk ve Aileden Sorumlu Komisyon Başkanı, Milletvekili Yelena Borisovna Mizoulina, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sperminin Rus kadınlara verilmesiyle yeni “askerî ve siyasî elit” nesil oluşturma önerisinde bulundu.

Duma’da doğum oranlarının tartışıldığı esnada sıra dışı düşüncesini açıklayan Mizoulina, bu hamlenin “ülkelerine bağlı çocuklar” üreteceğini savundu.

Daily Mail’de yer alan habere göre, Mizoulina, “Benim önerimin özü çok basit. Rusya’daki her kadın, hamile kalıp bebek sahibi olmaları için postayla Başkan’ın genetik materyalini alacak. Bu kadınlar devletten özel ödenecek alacak. Gelecekte Rusya Devlet Başkanı’ndan doğan çocuklar devletin askerî ve siyasî elitini oluşturacak” dedi. Yeni neslin Sovyetler Birliği’nde yer alan öğrenim kurumları benzeri okullarda eğitim göreceğini belirten Mizoulina, daha önce “Kırım’da cinsel ilişkiye girilmemesinin” de aralarında bulunduğu tepki çeken öneriler sunmuştu.

  • Daily Mail
Kaynak: http://www.ensonhaber.com/rus-vekil-p...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0