Görüş Bildir
Haberler
Rus sanatçı, Mandaloryan'ın Muhteşem Retro Tarzı Kapak Tasarımları

Rus sanatçı, Mandaloryan'ın Muhteşem Retro Tarzı Kapak Tasarımları

Ecrin Su
15.01.2020 - 17:31

Rus sanatçı, Mandaloryan'ın Muhteşem Retro Tarzı Kapak Tasarımları

42 yılın Yıldız Savaşları destanı 2019'un sonunda sona erdi, ancak Disney + hit gösterisi Mandaloryan bizi İmparatorluğun yıkılmasından sonra ve İlk'in ortaya çıkmasından önce Yıldız Savaşları evrenine geri götürerek günü kurtarmak için geldi Sipariş. Bu Amerikan uzay operası fandomya yeni bir umut verdi, efsanevi bebek Yoda ve 2. sezona kadar beklemeyi doldurmak için bir sürü heyecan verici fan sanatı.

'Dvglzv' olarak da bilinen Rus sanatçı Vadim Dvoeglazov, Mandalorian sezon 1'in her bölümünü, 1970'lerden kalma eski bir okul Marvel Star Wars çizgi roman tarzında vintage çizgi roman olarak yeniden tasarlayarak diziye haraç verdi. Bu harika retro çizimler her bölümü mükemmel bir şekilde özetliyor ve kesinlikle Comics Code Authority tarafından onaylanacak. Kusursuz bir tasarım, karakter temsili ve bölüm başlıkları, alıntılar veya tutarlı pullar gibi karmaşık ayrıntılar, gerçek çizgi romanmış gibi görünmesini sağlar.

“Çocukluğumdan beri çizgi romanlara ve yıldız savaşları evrenine kayıtsız değildim. 50-80'lerin çizgi romanlarının retro estetiğini gerçekten çok seviyorum. İlham olarak Jack Kirby'yi adlandırabilirim. Çizim stilini sık sık işim için kullanıyorum, ”dedi sanatçı Bored Panda'ya .

Kaynak:https://www.boredpanda.com/the-mandalorian-season-1-episodes-as-vintage-comic-book-cover-illustrations-vadim-dvoeglazov/?cexp_id=24549&cexp_var=7&_f=trending

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın