Görüş Bildir
Haberler
Rui Vitoria: "Zor Olacak Ama Kazanacağız"

Rui Vitoria: "Zor Olacak Ama Kazanacağız"

Enver K.
02.11.2015 - 17:41

Benfica'nın teknik direktörü Rui Vitoria, 'Galatasaray karşısında bir sürpriz yaşamamak için konsantrasyonumuz maksimum düzeyde olmalı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Galatasaray ile  karşılaşacak Benfica'nın teknik direktörü Rui Vitoria, 'Galatasaray karşısında  bir sürpriz yaşamamak için konsantrasyonumuz maksimum düzeyde olmalı' dedi. 

Caixa Futbol Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Rui  Vitoria, 'Bu maç hem bizim hem de Galatasaray için önemli. Gruptan çıkacak  takımların rekabeti son maça kadar sürecektir ama Galatasaray maçını kazanarak  Şampiyonlar Ligi'nde çok önemli bir adım atabiliriz. Zor bir maç olacağını  biliyoruz ama kazanacağız' şeklinde konuştu. 

Galatasaray'ın 'iyi futbolculardan kurulu, tecrübeli, iyi sonuçlar  almaya başlayan bir takım olduğunu ve çok zorlu bir maça çıkacaklarının  bilincinde olduklarını' vurgulayan Portekizli teknik adam, 'Güçlü bir rakibe  karşı oynayacağız. Ancak kendimizin gücünü de biliyoruz. Evimizde oynayacağız ve  9 puana çıkmak istiyoruz. Maçı kazanmak için baştan sona baskılı ve topu ayağında  tutan bir futbol oynamamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'nde devam etmemiz için  Galatasaray maçını kazanmamız gerektiğinin farkındayız' ifadelerini kullandı. 

Sakat olan Kostas Mitroglou ve Fejsa ile kart cezalısı Samaris'in  Galatasaray maçında oynamayacak olmalarının önlemini aldıklarını kaydeden Rui  Vitoria, 'Takımın temelinde büyük değişiklikler olmayacak. Çok iyi oynamamız  gerektiğini biliyoruz. Çünkü güçlü bir rakiple karşılaşacağız' diye konuştu. 

Öte yandan Benfica'nın kaptanı Luisao da basın toplantısında yaptığı  açıklamada, 'Türkiye'deki maçta olduğu gibi değerli ve zor bir rakip ile  karşılaşacağız. Kazanmak için mükemmel bir 90 dakika oynamamız gerekiyor' dedi. 

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0