Görüş Bildir
Haberler
Ruhun Hangi Dünya Başkentine Ait?

Ruhun Hangi Dünya Başkentine Ait?

Trex
05.06.2015 - 13:56 Son Güncelleme: 14.06.2015 - 14:44

Bazı şehirler vardır ki gidip gördüğünde kendini ilk günden oraya ait hissedersin. Bu testte belki de hiç gitmediğin o başkenti arıyoruz. Senin ruhunun ait olduğu başkent hangisi? Haydi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir renk seçerek başlayalım.

2. Arkadaşların senin için der ki

3. Aslında sen nasılsın?

4. Bir arkadaşınla tartışınca sen

5. Hangi elementsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İdealindeki meslek?

7. Hafta sonu sen?

8. Son olarak hangi dondurma tam senlik?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Madrid!

Madrid!

Senin ruhunun ait olduğu başkent Madrid. Hareketli ve heyecan dolu bir şehir. Sıcak bir iklim ve sıcak insanlar. Senin gibi asil ve cömert insanlar için ideal başkent Madrid. Hoşgörülü ve yeniliklere açık yapınla uyum sorunu yaşamayacağın nadir şehirlerden. Kendine aşırı güvensen de iyimserlik ve girişimcilikte öncüsün. Ortalamanın biraz üstündesin kabul ama bunun farkında olduğunu çok belli etme ;)

Prag!

Prag!

Senin ruhunun ait olduğu başkent Prag! Uzlaşının ve barışın başkenti! Her konuda orta yolun buluştuğu, huzurun ve adaletin olduğu her yer senin için ideal yaşam alanı.  Dengeli ve ölçülü olman en büyük avantajın. Bu seni çevrende saygı ve zerafet timsali yapıyor.  İnsanlara kendini çok da beğendirme, kıskanılıyorsun ;)

Mexico City!

Mexico City!

Senin ruhunun ait olduğu başkent Mexico City.  Gücün, ihtirasların ve enerjinin başkenti! Tam senin şehrin.  Güçlü ihtirasların, dayanıklılığın ve enerjinin karşılığısın.  Sezgilerin çok kuvvetli olduğundan sana zarar vermek çok ama çok zor!  Tutkulu bir şehir olan Mexico City'de  arzularını gerçekleştirmek hiç de zor değil. İhmalkarlığın da olmasa senden iyisi yok;)

Kiev!

Kiev!

Senin ruhunun ait olduğu başkent Kiev.  Yakışıklı erkekler ve güzel kadınların şehri daha ne olsun? Planlı bir şehir. Senin karakterine cuk diye oturuyor. Sen iyi bir planlamacı ve organizatörsün.  Her şeyi yerli yerinde değerlendirmeyi biliyorsun. Planlama yapabilme ve cömertlik senin en  üstün özelliklerinden. Bir şeye kavuşma arzun,  yaratıcı fikirler oluşturmana yardımcı oluyor. O yaratıcı fikirler de ancak Kiev'de gerçekleşir ;)

Washington!

Washington!

Senin ruhunun ait olduğu başkent Washington. Canlı ve hareketli bir şehirde de sen olmalısın.  Dünya da senin için bir macera zaten. Kendini gerçekleştirmek için ideal fırsatların olduğu şehir Washington!  Yeni girişimler, cesaret ve atılganlığın sürekli peşindesin. Sürekli başarmak ve zafer elde etmek senin için vazgeçilmez. Keşke biraz daha sabırlı olsan ;)

Berlin!

Berlin!

Senin ruhunun ait olduğu başkent Berlin! Hareketli ve kalabalık bir şehir.  Girişken ve iletişimi kuvvetli bir insan olduğundan kesinlikle bu şehir senindir! En üstün özelliğin zekan! Bu şehir senin gibi zekiler için hiç de zor değil! Önüne duvar çekilemez. Yardımseverliğin ve iyi niyetliliğin insanlarla ilişkilerini iyice kolaylaştırıyor.  İnsanlara her doğruyu her bilgiyi vermek zorunda değilsin. Kendi hallerine bırak ;)

Caracas!

Caracas!

Senin ruhunun ait olduğu başkent Caracas ! Sıcakkanlı ve ne istediğini bilen insanların şehri!  Hayat, haz ve sakinlikten ibaret öyle değil mi? Hayatı korunması gereken dinginlik ve kalıcılık, tadına varılması gereken hoşluk ve güvenlik olarak görüyorsun. Hümanist bir tarafın yok değil. Çevrene karşı dostça bir tutumun var ve onlara karşı koruyucu bir tavır takınıyorsun. Ah bi' de şu alınganlığın olmasa  ;)

Atina!

Atina!

Senin ruhunun ait olduğu başkent Atina. Sıcak, yardımsever her daim gülen insanların şehri.  Temizlik ve  yardım severlik  de karakterinin bir parçası olunca bu başkent  tam senlik!  Disiplinli ve metotlu bir hayatı benimsediğin için başarı yolunda daima ilerleyici adımlar atıyorsun ve etrafındakileri şaşırtıyorsun. Seni beğeniyorlar. Kıskanmaları normal ;)

Amsterdam!

Amsterdam!

Senin ruhunun ait olduğu başkent Amsterdam. Uzatmıyoruz. Çünkü sen tek kelimeyle özgür olmalısın.

Paris!

Paris!

Senin ruhunun ait olduğu başkent Paris. Çünkü aşk aşk aşk  aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk...........

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
46
24
18
10
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tyler Durden

Stockholm testte var mı bilmiyorum ama benim ruhumda kalbimde oraya ait

nacrelus1

Bayburt!