Görüş Bildir
Haberler
'Dezenfektan Satışı Araştırılsın' Teklifi AKP ve MHP Oylarıyla Reddedildi

etiket 'Dezenfektan Satışı Araştırılsın' Teklifi AKP ve MHP Oylarıyla Reddedildi

CHP'nin görevden alınan Ruhsar Pekcan’ın ortağı olduğu şirketten Ticaret Bakanlığı’na dezenfektan satışı için TBMM’de araştırma komisyonu kurulması teklifi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ticaret eski Bakanı Ruhsar Pekcan'ın aile şirketinin Ticaret Bakanlığı'na dezenfektan sattığı ortaya çıkmış, ardından Pekcan Bakanlık koltuğundan alınmıştı. 

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç tarafından Ruhsar Pekcan ile ilgili Araştırma Komisyonu kurulması için Meclis Araştırma Önergesi verilmişti.

Teklif reddedildi

Twitter hesabından açıklama yapan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, araştırma önergesinin AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildiğini açıkladı.

Tanal paylaşımında “Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın nüfuzunu kullanarak başka kamu kurumu ve kuruluşlarına da kendi firmasının ürünü satmaya çalıştığına ilişkin araştırma önergesi, Akparti ve MHP oyları ile reddedildi. Yolsuzluk iddiası kapatıldı. Aslında yüce divanlık olay… Tarihe geçti…”dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
237
85
32
6
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Yolsuzluk bir kez daha tescillendi, makyavelistler bırakmadılar ki kadın bi 'AK'lansın. Biri giderse hepsi gider her şeyin farkındalar bakalım bu alçaklık b... Devamını Gör

rans

siz gidince biz araştırırız merak etmeyin

ItsTook20Min

Vatan hainleri