Görüş Bildir
Haberler
Ruh Eşinin İsmini Tahmin Ediyoruz!

etiket Ruh Eşinin İsmini Tahmin Ediyoruz!

Osman Avcı
26.04.2015 - 13:48 Son Güncelleme: 10.12.2017 - 08:00

Acaba o şu anda ne yapıyor, işi ne, nerede yaşıyor? Ama en önemlisi ismi ne? Onedio müneccim ekibi geleceği görüyor ve sana onun ismini söylüyor!!!11

Öncelikle senin cinsiyetini öğrenelim!

1. Bir erkekte aradığın en temel özellik nedir?

2. Peki, şunlardan hangisi bir ayrılık sebebi olabilir? (Aldatmak hariç pek tabii ki!)

3. Ruh eşinin ten rengi ne olsun isterdin?

4. Hangi Türk ünlü sana daha çekici geliyor?

5. Bir de bir hayvan seç!

6. Ruh eşini burada bulduk ve evlendiniz diyelim! Onunla balayına nereye gitmek istersin?

7. Sevgiliye en güzel hitap şekli şunlardan hangisidir?

8. Son soruda iş çözülecek! Onunla birlikte yurtdışında yaşar mısın?

1. Eveet, beyler biz bize kaldığımıza göre sorulara başlayalım! Bir kadında aradığın en temel fiziksel özellik ne ola ki?

2. Sevgilinle whatsapp'tan yazışıyorsun diyelim. Durduk yere şunlardan hangisini yazdığında, o an ölmek istersin?

3. Ruh eşinin ten rengi ne olsun isterdin?

4. Şimdi bomba bir soruda sıra: Sana göre şu mankenlerden hangisi daha çekici?

5. Bir de bir araba markası seç!

6. Ruh eşini burada bulduk diyelim ve evlendiniz! Onunla balayına nereye gitmek istersin? Korkma bizdensin ;)

7. Sevgiliye en güzel hitap şekli, sence şunlardan hangisidir?

8. Son soru bu işi çözecek! Onun için yurtdışında yaşar mısın?

Giovanni!

Giovanni!

Senin ruh eşinin ismi Giovanni. Kendisi bir İtalyan, Milano'da yaşıyor. Şık, giyinmeyi iyi biliyor. Az biraz da serseri, yaramaz çocuklar vardır ya heh işte onlardan. Yani zor bir karakter; ama sen zoru seviyorsun, hayatın boyunca da hep böyle oldu. Dışarıdan öyle asi, zincirsiz, umursamaz gibi göründüğüne bakma ama; durulmayı bekliyor. Zaten sen o baskın karakterinle onu bir güzel ehlileştirebilirsin. Hem İtalya da harika bir ülke! Size mutluluklar diliyoruz efenim :)

Joaquin!

Joaquin!

Senin ruh eşinin ismi Joaquin! Kendisi bir İspanyol, Madrid'de yaşıyor. İşi gücü eğlence, bir dakika yerinde durduğu görülmemiştir. Zaten sana da böyle birisi lazım. Sabahtan akşama kös kös oturup, ölümüne sıkılmak hiç sana göre değil. Senin ruh eşin senin gibi gezmeyi tozmayı, doğaçlama yaşamayı sevmeli. Ve her şeyden önce sıcak kanlı ve samimi olmalı. Bundan başkası bozar seni. Hem İspanya harika bir ülke. Hadi, biz çoktan çıktık kerevetine :)

Stefan!

Stefan!

Senin ruh eşinin ismi: Stefan! Kendisi İsveçli, Stockholm'de yaşıyor. Gayet sakin bir arkadaşımız, kibarlık ve nezaketiyse doğuştan. Sen zaten kaba-saba, vandal, maço tiplerden oldum olası hazzetmedin. Senin ruh eşin, senin gibi hassas ve ince olmalı. Ayrıca senin için kültürlü-entelektüel-bilgili bir erkekten daha çekici bir şey daha olamaz. Bu özelliklerin hepsi Stefan da var; hem İsveç dünyanın en yaşanabilir ülkelerinden birisi, orada insana insan gibi davranılıyor. Buraların cefasını çektiğin yetmedi mi? Hadi, bak hala duruyor :)

William!

William!

Senin ruh eşinin adı, William. Kendisi bir İngiliz, Güney Londra'da yaşıyor. William biraz mesafeli bir arkadaş, ki senin tam arayıp da bulamadığın bir özellik. Çünkü sen tanıştığının ikinci dakikası enseye tokat kıvamına gelemeyenlerdensin. Ayrıca erkekte asalet arıyorsun, vıcık vıcık çocuksu hareketler hiç sana göre değil. Ama bunlar, senin ruh eşinin içi geçmiş olduğu anlamına gelmemeli. Sadece başlarda böyle, sonrası ise Şekspir'in soneleri gibi ;)

Kim!

Kim!

Senin ruh eşinin adı: Kim! Kendisi Güney Koreli, Seul'de yaşıyor. Bu adamın en büyük özelliği, saygı. Başkasının kalbini kıracağına, kendi kafatasını çatlatır: Öyle bir saygı, öyle bir empati, öyle bir incelikten bahsediyoruz. Sen, ruh eşinden fazla değil sadece sadakat ve sevgi bekliyorsun. İşte bunlar bu Koreli arkadaşımızda fazlasıyla var; zaten adamların kültürleri güzel, herkese örnek. Kore de muhteşem bir ülke, sana sadece pasaport + vize çıkartmak ve Kim'i, yani ruh eşini bulmak kalıyor. Hadi görüşürüz ;)

Burak!

Burak!

Senin ruh eşin, Burak. Kendisi bir Türk, İstanbul'da yaşıyor. Burak, biraz üzülmüş, senin hemcinslerin üzmüş onu yani. O yüzden biraz korunaklı, yalan-yanlış ön yargılar var kafasında. Ama ona yaklaşılmayı bilinse, dünyanın en iyi insanı ortaya çıkacak; ama dedik ya elemanı hor kullanmışlar. Mert, dürüst, adam gibi adam; sana da böylesi lazım zaten. Eh, daha ne olsun!

Angelina!

Angelina!

Senin ruh eşinin ismi: Angelina! Kendisi Rus, St. Petersburg'ta yaşıyor. Ama yılda bir kez Antalya'ya geliyor. Dışarıdan öyle çok havalı göründüğüne bakma, aslında o da her kız gibi mutluluğu arıyor. Evet o mutluluk da sende aziz dostum. Çünkü sen onun, o da senin ruh eşin. 'Ruslar şöyledir, Ruslar böyledir' diyenler de hiç kulak asma. Angelina özel bir kadın: Hem böyle güzel olacak, hem de sadece ama sadece senin olacak!.. Yav bak hala duruyor :)

Larissa!

Larissa!

Senin ruh eşinin ismi: Larissa! Kendisi Brezilyalı, Sao Paulo'da oturuyor. Şimdi nasıl kavuşursunuz orasını bilemiyoruz; ama senin ruh eşin buralarda değil onu çok iyi biliyoruz. Sen artık tek-düze, sıkıcı şeylerden sıkılmışsın güzel kardeşim. Sana Larissa gibi çılgın birisi lazım. Bilmiyoruz kavuşabilir misiniz; ama kavuştuktan sonra söyleyeceğin şeyi çok iyi biliyoruz: 'Ben bu zamana kadar boşuna yaşamışım, kafamı kaşımışım'. Artık bu duvarları yık ve almadan gelmeden maçı, sana inanıyoruz :)

Veronika!

Oooo, değerli kardeşim tebrikler, senin ruh eşinin ismi: Veronika. Kendisi İsveçli, Uppsala'da yaşıyor. Dünyanın belki de en güçlü kadını. Özgür ruhlu bir kere; kendini çok iyi tanıyor, baskın, elit, asil, kültürlü. Güzelliğinden söz etmeye bile gerek yok; ama en azından şöyle anlatalım: Elf bile yanında Alf gibi kalır, o derece. Amma velakin bu kadını elde etmek çok ama çok zor. Aman canım zorsa zor, çerle çöple uğraşacağına dünyanın en güzel kadınına ömrünü feda edersin daha iyi. Ama biz yine de sana inanıyoruz, al gel o maçı :)

Alice!

Alice!

Senin ruh eşinin ismi, Alice! Kendisi Amerikalı ve Texas Austin'de yaşıyor. Sen darlamalardan, dırdırdan, kapristen, tripten bıkmış bir kardeşimizsin ve çok iyi anlıyoruz seni. Bu yüzden senin ruh eşin olacak kişi, bu özelliklere fersah fersah uzak olmalı. Alice ise arayıp da bulamadığın kız işte. Rahat, uysal, keyfine-eğlencesine bakıyor. Hani 'Bir kadın çizeceksin' diye bir şarkı var ya, heh işte aslında o şarkıda Alice anlatılıyor. Güzelliğine laf eden zaten çarpılır. Eee bir de işin ucunda macera dolu Amerika'da yaşamak var... Alice Harikalar Diyarı'nda mutluluklar sana :)

Maja!

Maja!

Senin ruh eşinin ismi: Maja! Kendisi Hırvat, Slav yani, Dubrovnik'te yaşıyor. Öncelikle şunu demek gerekir ki, güzel kadın tamlaması ete kemiğe bürünse böyle bir şey olup çıkardı. Ne çiğ sarı ne de doğulu; tam ortası, tam bir sentez, tam bir melez. Ah sadece güzellikle kalsa iyi; huyları da 10 numara. Evet, sevmediği zaman kutup kadar soğuk; fakat sevdiği zaman tam bağımlı. Ki sen onun, o da senin ruh eşin, seni sevmeyecek de kim sevecek!..

Ece!

Ece!

Senin ruh eşinin ismi: Ece! Kendisi Türk, İzmir'de yaşıyor. Ece tam bir piremses; çünkü baba evinde ona öyle davranılmış, zaten Ece'nin anlamı da kraliçe-prenses gibi bir şey. Beğeneni de çok; facebook mesaj kutusu Apple'ın iş başvuru mail kutusu kadar dolu, o derece. Bu yüzden iyi adamı, kötü adamdan ayıramaz olmuş. Fakat değerli kardeşim, senin diğerlerinden farkın, onun ruh eşi olman. Tamam başlarda seni çok zorlayacak ama sonunda kazanan sen olacaksın. Son bir taktik, köprüyü geçene kadar 'Gülizar'a Leydi de, hatta Leydim de, sen kazanırsın ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5676
4671
3000
2249
1323
1161
1068
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın