Görüş Bildir
Haberler
Rooney Çok Ateşli! "İtalyanlar Korksun"

Rooney Çok Ateşli! "İtalyanlar Korksun"

Fatih
11.06.2014 - 22:25

Rooney Çok Ateşli! "İtalyanlar Korksun"

İngiltere'nin turnuvadaki en önemli kozlarından biri olacak Wayne Rooney, İtalya maçı öncesi oldukça ateşli konuştu.

İngiltere'nin Dünya Kupası'ndaki en büyük yıldızlarından biri olan Wayne Rooney, kupanın başlamasına kısa süre kala iddialı açıklamalarda bulundu.

Rooney, Mourinho ve Beckham'dan gelen tavsiyelerin umrunda olmadığını belirterek; 'Hiçbir şeyi dert etmiyorum. Bu Dünya Kupası'na hazırım, tam olarak motive oldum. Elbette yerim garanti değil ve ülkem için her zaman en iyisini oynamaya çabalayacağım' dedi.

Rooney; 'Kendi menajerimin bana vereceği işe ve takımımın durumuna bakıyorum. Kimi ilk 11'e seçerse seçsin ben buna saygu duyacağım ve takımıma ne şekilde yardım etmem gerekiyorsa o şekilde edeceğim' diyerek sözlerini sürdüren İngiliz yıldız; 'Danny Welbeck şu an çok iyi, cumartesi günü oynamaya hazır olur. Onu antrenmanlarda fazla riske etmiyoruz. Cuma günü takımla birlikte çalışacak, cumartesi de hazır olacak' diyerek gelen bir soruya cevap verdi.

Bir muhabirden İtalya ile ilgili gelen soruyu yanıtlayan Rooney; 'Biz çok genç, enerjisi yüksek, heyecanlı bir takımız. İtalya için konuşacak olursak, eskisiyle aşağı yukarı aynı takımlar. İlignç bir maç olacak. Biz iki yıl önceye göre çok ilerleme kaydettik. Bazı muhteşem oyuncuları var ama asıl korkması gerek taraf biz değiliz bence' diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx

Kaynak: http://dk2014.sporx.com/SXHBQ389903SXQ
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın