Görüş Bildir
Haberler
Ronny Deila: 'Van Persie'nin Gücünü Biliyoruz'

Ronny Deila: 'Van Persie'nin Gücünü Biliyoruz'

Enver K.
30.09.2015 - 20:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Celtic'in teknik direktörü Ronny Deila, Fenerbahçe maçından önce açıklamalarda bulundu.

Norveçli teknik adam, maçın oynanacağı Celtic Park Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, gruptaki ikinci maçlarında Fenerbahçe'yi zorlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, 'Fenerbahçe, Ajax'tan daha tecrübeli bir takım. Zorlu bir maç olacak ama son zamanlarda Celtic Park'ta iyi performanslar ortaya koyduk ve iyi sonuçlar aldık. Bu gruptaki herkesi yenebileceğimize inanıyorum, güvenimiz tam' diye konuştu.

Fenerbahçe'yi yenmeleri halinde puan tablosunda iyi bir pozisyona yerleşeceklerini ifade eden Deila, Molde ile sahasında oynadığı ilk maçı kaybeden sarı-lacivertli ekibin baskı altında olduğunu, bunun da kendilerine avantaj sağladığını dile getirdi.

Rakiplerinin son dört maçını takip ettiklerini aktaran Ronny Deila, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Hafta sonu oynadığımız maçta gol atamadık, biraz şanssızdık. Ajax ile iyi bir maç oynadık. Avrupa'da birçok maça çıktık. Dolayısıyla kendimize güveniyoruz. Tüm futbolcular yarın nasıl bir oyun ortaya koyması gerektiğini biliyor. İyi ve güçlü bir takımla karşı karşıya geleceğimizi biliyoruz. Zorlu bir maç olacak ama performansımızın en iyisini ortaya koyduğumuzda herkesi yenebiliyoruz, özellikle de burada, Celtic Park'ta.'

'VAN PERSIE'Yİ BİLİYORUZ'

Deila, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie ile ilgili bir soruya, 'Van Persie oynadığında gol atan bir futbolcu. Herkes onun nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor, çok iyi bir forvet. Yarın ne olacağını bilmiyorum ancak her şeye hazırlıklı olmamız gerek. Yakından izledik, güçlü yönlerini biliyoruz' yanıtını verdi.

Hollandalı futbolcunun takımda mutlu olmadığına yönelik haberlerle ilgili bir soru üzerine de Deila, 'Futbolda çok fazla dedikodu ve spekülasyon oluyor. Fenerbahçe'nin çok iyi bir takım olduklarını biliyoruz. Çok iyi golcüleri var. Dolayısıyla kendi oyunumuza ve Fenerbahçe'yi nasıl zorlayabileceğimize odaklanmamız gerekiyor' dedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın