Görüş Bildir
Haberler
Ronny Deila: ''Burada Kazanmak İçin Oynamak Zor''

Ronny Deila: ''Burada Kazanmak İçin Oynamak Zor''

Enver K.
09.12.2015 - 20:39

Celtic’de Teknik Direktör Ronny Deila yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe çok iyi bir ekip. Burada kazanmak için oynamak zor. Tabii ki her şey mümkün puanla da ayrılabiliriz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe’ye konuk olacak olan İskoçya temsilcisi Celtic’de, Teknik Direktör Ronny Deila maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Deila, yarın zor bir maç olacağını belirterek, “İyi bir futbol takımıyla karşılaşıyoruz. Avrupa'da ilk olarak iyi bir savunma yapmalısınız. Top geldiği zaman da esnek davranmak lazım. Biz de bunu yapmak istiyoruz. Savunmamız çok net olmalı” dedi.

“MAÇ KAZANMAK HER ZAMAN ÖNEMLİDİR”

Yarınki maçın önemi hakkında da konuşan Deila, 'Bir futbol maçı kazanmak her zaman önemlidir. Büyük bir başarı olur bu. Kendimize güveniyoruz. Bunu kendi ligimizde de aynı hisse sahibiz' şeklinde konuştu.

“YARIN KAZANMAK İSTİYORUZ”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın 'Celtic çok şanssızdı bu kupada' açıklamalarının sorulması üzerine ise Deila, 'Sanıyorum maçların çoğu eşit şartlarda geçti. Biz ufak detaylarda çok şanslı olmadık. Bu bize tabii çok bedel ödetti. Hala işin içindeyiz. Yarın bu yüzden kazanmak istiyoruz' diye konuştu.

“BURADA KAZANMAK İÇİN OYNAMAK ZOR”

Kupadaki en zor maçı olduğunun altını çizen Deila, “Fenerbahçe çok iyi bir ekip. Burada kazanmak için oynamak zor. Tabii ki her şey mümkün puanla da ayrılabiliriz' ifadelerini kullandı.

MCGREGOR: “YARIN İÇİN GÜVENİMİZ TAM”

Celtic’in orta saha oyuncusu Callum McGregor ise, “Avrupa maçlarında oynamayı seviyorum. Birkaç gol attım. Belki iyi maçlar da oynadık ama Avrupa maçlarında ufak detaylar bize bedel ödetiyor. Çok güvenimiz var yarın akşam için. Sezonun geri kalanında da bu şekilde oynamaya devam eder ve iyi sonuçlar alırız” dedi.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0