Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo: "Bu Sefer Rekorumu Kıracağım"

Ronaldo: "Bu Sefer Rekorumu Kıracağım"

Fatih
03.09.2014 - 22:05

Ronaldo: "Bu Sefer Rekorumu Kıracağım"

Portekizli golcü, 2011-12 sezonunda 38 maçta 46 gol atarak kırdığı rekoru bu sene tarihe gömmek istiyor.

Real Madrid ile bu sezon hem Şampiyonlar Ligi'ne hem de La Liga'ya gözünü diken Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo , öte yandan kendine ait gol rekorlarını da kırmayı hedefliyor.

Geçen sene İspanya Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi sevinci yaşayan Madrid ekibi, ligde ise hayal kırıklığı yaşayarak sezonu Barcelona ve Atletico Madrid'in ardından 3. sırada tamamladı.

Diego Simeone'nin takımından bu sene La Liga şampiyonu unvanını almaya kararlı olan Ronaldo, 'Güzel bir seneyi geride bıraktık. Uzun süredir hasretini çektiğimiz Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak La Decima dedik. Bu sezon ise hem Şampiyonlar Ligi'ni hem de La Liga'yı kazanmak istiyoruz.' şeklinde konuştu.

2011-12 sezonunda 38 lig maçında 46 gol kaydederek La Liga tarihine geçen 29 yaşındaki yıldız, 'Bireysel rekorlara gelirsek, kendi rekorumu bu sene kıracağıma inanıyorum. Bu zor biliyorum ancak deneyeceğim.' dedi.

Oğlunun da kendi izinden giderek başarılı bir futbolcu olmasını arzulayan CR7, 'Cristiano bir futbolcu olsa tabii ki çok hoşuma gider. Onu çok sevdiğimden buraya sık sık getiriyorum ancak bunun kararını ben veremem.' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın