Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo: "Brezilya Bizi Destekleyecektir"

Ronaldo: "Brezilya Bizi Destekleyecektir"

Fatih
06.06.2014 - 22:15

Ronaldo: "Brezilya Bizi Destekleyecektir"

Kaptan, tarihi bağlardan dolayı Brezilyalılar'ın Portekiz'i de destekleyeceğine inanıyor.

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo , Dünya Kupası 'nda Brezilyalılar 'ın kendi ülkelerini destekledikleri kadar Portekiz'i de destekleyeceğine inanıyor.

İki ülkenin tarihi bağları olduğuna dikkat çeken Ronaldo, Sportlobster isimli blog sitesine yazdığı yazıda, 'Kardeş ülkemiz olan Brezilya'da Dünya Kupası'nı oynanayacak olmamız bizi oldukça heyecanlandırıyor. Portekiz ve Brezilya'nın geçmişten gelen köklü bağları var. Her iki ülke de aynı dili konuşuyor. Bence çok farklı bir tecrübe olacak. Bizi de destekleyeceklerine inanıyorum.' ifadelerini kullandı.

Bulundukları grubu değerlendiren 29 yaşındaki yıldız, 'Bence en güçlü grup bizimki. Hedefimiz tabii ki de gruplardan çıkmak. Brezilya'ya umutlu geldik. Ayaklarımız yere sağlam bastığı sürece bunu başaracağımızı düşünüyorum.' dedi.

Milli takım kaptanlığının büyük bir onur olduğunu belirten golcü oyuncu, 'Bu inanılmaz bir gurur. Portekiz Milli Takımı'nı kaptanı olarak temsil ediyorum. Gurur, mutluluk ve onur verici bir olay. Tabii aynı zamanda çok büyük bir sorumluluk... Bütün Portekiz'in gözü üzerimizde olacak.' açıklamalarında bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/239/d%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın