Görüş Bildir
Haberler
Roma, Milan'ı Yıktı!

Roma, Milan'ı Yıktı!

Fatih
25.04.2014 - 23:57

Roma, Milan'ı Yıktı!

İtalya Serie A’da günün tek maçında Roma ile Milan karşı karşıya geldi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynamayı garantileyen ev sahibi, zorlu mücadeleden de 2-0 galibiyetle ayrıldı.

İtalya’da bu akşam dev bir mücadele oynandı. Serie A’nın iki köklü kulübü Roma ile Milan’ın karşılaşmasında kazanan taraf başkent ekibi oldu. Gergin geçen ve sık sık yapılan faullerle duran karşılaşmada ev sahibini öne geçiren gol ilk yarının son anlarında geldi. Roma’nın Boşnak yıldızı Miralem Pjanic, rakip savunmacıları teker teker ekarte etti ve attığı harika golle takımını soyunma odasına 1-0 önde gitmesini sağladı. İkinci yarıda da oyunun hakimi Roma oldu. Taraftarının büyük desteği ile oyunu rakip kaleye yıkan Roma, farkı açan golü de 65’de buldu. Kaptan Totti’nin vurduğu ve Abbiati’den dönen topu iyi takip eden Gervinho farkı açan golü kaydetti ve mücadele Roma’nın 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Roma, bu galibiyetle ligdeki puanını 85’e yükseltirken, Milano ekibi ise 51’de kaldı. İtalya Serie A’da gelecek hafta Roma, Catania deplasmanına konuk olacakken, Milan ise derbide ezeli rakibi Inter’i ağırlayacak.

TotemSpor

Kaynak: http://totemspor.com/haber/futbol/ser...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın