Görüş Bildir
Haberler
Roma Liderin Peşini Bırakmıyor

Roma Liderin Peşini Bırakmıyor

Erinç Utku
26.01.2014 - 17:35 Son Güncelleme: 26.01.2014 - 17:43

ROMA , LİDERİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR!

İtalya Serie A'da lider Juventus'un takipçisi Roma, Siyah-Beyazlı ekibin puan kaybettiği haftada Verona'yı 3-1 mağlup etti ve puan farkını 6'ya indirdi.

Lider Juventus'un Lazio'ya puan kaybetmesinin ardından Roma, bu mücadeleye mutlak 3 puan parolasıyla çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan mücadelede dakikaların ilerlemesiyle konuk ekip, oyunda daha etkili görünen taraf oldu ve Sarı-Kırmızılılar devrenin son dakikasında golü de buldu.

45. dakikada Gervinho'nun pasına altıpas önünde güzel bir vuruş yapan Adem Ljajic, takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı ve bu golün ardından devre sona erdi.

Mücadelenin ikinci devresine etkili başlayan bu kez Verona oldu ve 49'da beraberliği Emil Hallfredsson ile yakaladı. 1-1.

Roma'nın ilk golünde asist yapan Gervinho, bu kez kendisi ağları havalandırdı ve attığı mükemmel gol ile takımını 2-1 öne geçirdi.

Maçta son sözü kaptan Totti söyledi. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Totti, topu kalecinin solundan ağlara gönderdi ve skoru 3-1'e getirdi.

Roma, zorlu Verona deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 50'ye yükselterek lider Juventus ile farkı 6 puana indirdi.

Kaynak: http://www.sporatif.com/roma-liderin-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın