Görüş Bildir
Haberler
Rocket League Aralık Ayı Patlaması!

Rocket League Aralık Ayı Patlaması!

Anıl Güven
01.12.2015 - 20:41

Aralık Ayı sizler için bol arabalı ve bol maçlı geçecek! Son zamanlarda popüler olan Rocket League'nin yapımcıları Aralık Ayı içerisinde 2 büyük güncelleme geleceğini oyuncularına duyurdu. Bu güncelleme içerisinde yeni bir oyun modu da mevcut. Psyonix PC ve PS4 oyuncuları için Mad Max ve Portal 2 konseptli, ismi ise 'Chaos Run' olarak belirlenen bu yama 1 Aralık günü oyuncular ile buluşacağını bildirdi. Bunun dışında ise Hokey atmosferini oyuna eklemeyi başarmış olan Rocket League, oyuncuları şimdiden heyecanlandırdı. Bu mod ise 14 Aralık tarihinde yayınlanacağını yine Steam platformu üzerinden duyuruldu.

Bir güzel sürpriz daha Steam üzerinden geldi! Valve ile birlik olduğunu açıklayan Rocket League ücretsiz olarak araba süsleri, antenler ve nitro efekti vereceklerini söyledi. Aşağıdan Rocket League için gelen yenilikleri görebilirsiniz.

Kaynak: http://www.oynanacakoyunlar.com/rocke...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cake (Araba süsü)

Conversion Gel (Nitro çıkış gazı efekti)

Propulsion Gel (Nitro çıkış gazı efekti)

Repulsion Gel (Nitro çıkış gazı efekti)

Aperture Laboratories (Anten)

Cake Sticker (Anten)

Companion Cube (Anten)

Personality Core (Anten)

PotatOS (Anten)

Bu eşyalara ücretsiz bir şekilde sahip olmak isterseniz yapmanız gereken şey çok basit. Oyuna giriş yaparak herhangi bir modda maçı tamamlamanız yeterli. Gerisi artık sizin şansınıza kalmış. Belirli bir şans aralığı ile Aperture Science eşyaları envanterinize gönderilebilir.

Psyonix'in yaptığı başka bir açıklamaya göre, ücretli olarak verilecek 'Chaos Run' yamasının içeriği aşağıdaki gibidir:

2 yeni araba, Ripper ve Grog

12 yeni kaplama (6 tanesi yeni gelecek arabalar için)

2 yeni desen (Camo ve Sun-Damaged)

2 yeni tekerlek (Ripper ve Grog)

2 yeni Nitro çıkış gazı efekti (Sandstorm, Nuts ve Bolts)

3 yeni araba süsü (Boombox, Cow Skull, Mohawk)

3 yeni anten (Bomb Pole, Radioactive, Retro Ball – Wasteland)

5 yeni kupa

Bu yamayı sadece 12 TL'ye satın alabileceksiniz. Ayrıca yama ile beraber size bir hediye daha var. Wasteland isimli harita sizin için açılmış oluyor. Bu haritanın diğer haritalardan farkı ise farklı nitro bölgeleri, eğimi ve büyüklüğü diyebiliriz.

Rocket League 14 Aralık tarihinde kar konseptli bir hokey yamasını oyunculara sunuyor. Bu yamada oyuncular hokey maçlarında olduğu gibi buz üzerinde top yerine hokey taşı ile gollerini atmaya çalışacaklar. Şimdiden bu yamanın çok daha eğlenceli olduğunu söyleyebiliriz. Korkmayın, bu yama tamamiyle ücretsiz olacak ve aşağıda bulunan eşyaları da beraberinde getirecek.

“Xmas” Nitro çıkış gazı efekti

“Blitzen” Araba süsü

“Christmas Tree” Araba süsü

“Sad Sapling” Araba süsü

“Santa” Araba süsü

“Candy Cane” Anteni

“Holiday Gift” Anteni

Yapımcı firma olan Psyonix belirli aralıklarla PC ve PS4 platformları için içerikler eklemeye devam ediyor. Bu eklemeleri yaparken Twitter hesabı üzerinden oyuncular ile ufak bilgiler paylaşıyor.

Şimdiden iyi oyunlar dileriz :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın