Görüş Bildir
Haberler
Rock, Pop ve Rap Dünyası Tek Sahnede! #BtcTurkPRO Netd Festival 14-15 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta!

Rock, Pop ve Rap Dünyası Tek Sahnede! #BtcTurkPRO Netd Festival 14-15 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta!

#BtcTurkPRO Netd Festival, Türkiye’nin en büyük dijital müzik kanalı Netd Müzik, KüçükÇiftlik Park ve “İstanbul’u hakkıyla yaşayanların dergisi” sloganıyla 25 yıldır kent hayatının nabzını tutan İstanbul Life ortaklığında, URU ve Moko Yapım organizasyonu, BtcTurk | PRO ana sponsorluğuyla gerçekleştirilecek.

İki gün boyunca müziğin hiç susmayacağı #BtcTurkPRO Netd Festival’da; Mabel Matiz, Ceza, Kalben, Batuhan Mutlugil, Çakal, Reckol, Can Gox, Rozz Kalliope, Jeff Redd, Kuty ve Ege yer alacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Festivalin ilk günü pop ve rock sanatçıları, ikinci gününde ise rap yıldızları sahne alacak!

Festivalin ilk günü pop ve rock sanatçıları, ikinci gününde ise rap yıldızları sahne alacak!

Festivalin ilk gününde, dillere pelesenk olan hit şarkıları ve benzersiz sahne şovuyla herkesi büyüleyen Mabel Matiz, her şarkısında insanı bambaşka diyarlara götüren Kalben, Duman’dan tanıdığımız ve solo albümüyle kendinden bahsettiren ülkenin en iyi gitaristlerinden Batuhan Mutlugil ve son yılların en popüler cover artistlerinden Can Gox  kulakların pasını silecek. Magazin tarihinin kirli çamaşırlarını bir bir ortaya döken Şokopop sahnenin açılışını yapmak üzere DJ kabininde yerini alacak!

Türkçe Rap’in yıldızlarını bir araya getirecek olan festivalin ikinci gününde ise, Türk Rap müziğinin en başarılı isimlerinden Ceza, Rap dünyasını sallayan kadın olarak anılan Rozz Kalliope, şarkılarıyla listeleri altüst eden Türkçe Rap'in yükselen ismi Çakal, yeni neslin peşinden koştuğu ve adım adım takip ettiği Reckol, Türk Rap müziğine yeni ve popüler isimler kazandıran Perros Blancos’un bünyesindeki Jeff Redd, Kuty ve Ege rap müzik severlerle buluşacak. Sahnenin açılışını ise son dönemin en konuşulan DJ’lerinden Mezar Turizm yapacak.

Pop ve rap müziğin en sevilen isimlerini bir araya getirecek olan #BtcTurkPRO Netd Festival’da, iki gün boyunca müziğin sesi şehre doğru açılacak ve katılımcılar görsel şovlarla birlikte unutulmaz bir deneyim yaşayacak!  Festival, BtcTurk | PRO ana sponsorluğunda, M.A.C, PUBG MOBILE, BanaBak, DIESEL ve %100 Müzik katkılarıyla, Türkiye’nin en büyük dijital müzik kanalı Netd Müzik, KüçükÇiftlik Park ve İstanbul’un en etkili şehir dergisi İstanbul Life ortaklığı, URU ve Moko Yapım organizasyonuyla gerçekleşecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın