Görüş Bildir
Haberler
Rock Grubu Kurmak İsteyenlere Tavsiyeler

Rock Grubu Kurmak İsteyenlere Tavsiyeler

İREM
04.03.2016 - 14:44

Bir 'ROCK' grubu kurmak biz müzisyenler ve Rockerlar için gerçekten güzel bir hayal. Ama bu grubu kurmak her yiğidin harcı değildir. Grup üyeleri, besteler,alet edevat derken ciddi anlamda zor olabiliyor. Grup kurmak isteyenler fakat nereden başlayacağını bilmeyenler için birkaç tavsiye derledim. Eminim işinize yarayacak bilgiler vardır.

1. Öncelikle Grubuna Dikkat Çekici Bir İsim Bulmalısın. Biliyorsun İsmin İnsanların İsteği O Agresif Duyguyu Onlara Aşılayabilmelidir.

2. En Az Bir Tane Enstrüman Çalmayı Biliyor Olman Gerekiyor. Gitar Çalmak Olsun, Davul Çalmak Olsun, Fark etmez. Sesin Güzel Olsa Bile Nota Bilgin Olmalı Ve Beste Yaparken Sözleri Notalara Oturtabilmelisin.

Gerisi kolay oluyor zaten.

3. Giyimine Ve Sahnede Duruş Tarzına Dikkat Etmelisin, Sonuçta Seyirciye O Enerjiyi Hissettireceksin. Kendine Ait Bir Tarzın Olmalı Ki İnsanlar Grubunu Düşündüğünde Gözlerinin Önüne Seni Getirebilmeliler.

4. Devamlı Konserlere Gidip Diğer Grupların Performanslarını İzle Ve Günün Sonunda Notlar Al. O Gruplarda Sonuçta Bulundukları Yere Gökten Düşmediler, Onlarda İlk Baştan Hiçbir Şeyleri Yokken Başlamıştı Müziğe Unutma.

5. Grup Kurmaktan Bahsettiğimize Göre En Önemli Madde Grup Üyeleri Bulmak, Grubuna Sen Hariç En Az 3 Kişi Bulmalısın. Bunlar; Davulcu, Gitarist, Bas Gitarist Ve Bonus Olarak Back Vokal Olabilir.

6. Son Ve En Önemli Madde; BESTE YAPMAK. Evet Grubun İle Toplanıp Şarkı Sözü Yazmalı Ve Üstüne Beste00 Yapmalısınız Böylece İstediğiniz Şarkıyı Yaratabilirsiniz. (Genelde Konu Kan, Ayrılık, Siyaset Ve Aykırılık Olur Benden Söylemesi)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın