Görüş Bildir
Haberler
Robin Williams'ın Rol Aldığı Son Filmden İlk Fragman...

Robin Williams'ın Rol Aldığı Son Filmden İlk Fragman...

FreiGeist
23.06.2015 - 16:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen yıl ağustos ayında 63 yaşında yaşamına son veren, Amerikalı oyuncu Robin Williams’ın rol aldığı son film ‘Boulevard’ın ilk fragmanı yayınlandı.

Yönetmenliğini Dito Montiel'in yaptığı, senaryosunu Douglas Soesbe'nin kaleme aldığı filmde Williams'a Bob Odenkirk ve Kathy Baker eşlik ediyor. 

Williams'ın ölümünden önce çektiği son film olan 'Boulevard'ın temmuz ayında ABD’de gösterime girmesi bekleniyor. Türkiye’deki gösterim tarihi ise henüz belli değil.

Beyazperde'de yer alan bilgiye göre filmin konusu şöyle:

Nashville'de bir bankanın üst düzey çalışanı olan Nolan sakin ve rahat bir yaşam sürmektedir. Güzel ve etkileyici bir kadınla evlidir ancak evlilik hayatının pek de yolunda gittiği söylenemez. Bir gün bakımevinde yaşayan babasını ziyaret ettiğindeyse yıllardır sürdürdüğü rutin bozulmuş olur. Burada genç dolandırıcı Leo ile yolları kesişir ve onların ilginç dünyasına böylece adım atmış olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hipotalamus

What Dreams May Come ve Bird Cage en sevdiğim filmleri arasında.

Pasif Kullanıcı

her filmi ayrı güzel izlenesi filmler ama onun en çok tanındığı filmler ölü ozanlar derneği can dostum ve tabiki de jumanji neden gittin ki sanki hayat yaşam... Devamını Gör