Görüş Bildir
Haberler
Rize KYK Yurdunda Yangın! Yurt Yangınında Yaralı Var Mı? KYK Yurdunda Son Durum Ne?

Rize KYK Yurdunda Yangın! Yurt Yangınında Yaralı Var Mı? KYK Yurdunda Son Durum Ne?

GNS
29.11.2021 - 19:47

Rize'de korkutan bir olay yaşandığı haberi bilgisi verildi. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yeşilçay Erkek Öğrenci Yurdu'nun çatısının yandığı bildirildi. Ekiplerin yangına müdahale etmeye gittiği ve öğrencilerin tahliye edildiği ifade edildi. Yurt genelini etkisi altına alan lodos rüzgarları dolayısıyla yangının büyüyüp şiddetlendiği öğrenildi. Peki yaralı var mı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rize'de KYK Yeşilçay Erkek Öğrenci Yurdu'nun çatısında yangın çıktığı öğrenildi. İtfaiye duruma müdahale etmek için elini çabuk tutsa da lodosun etkisiyle yangın şiddetini arttırdı. İşte detaylar...

Rize'de KYK Yangını

Rize'de KYK Yangını

RİZE´de Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yeşilçay Erkek Ögrenci Yurdu çatısında yangın çıktı. Öğrencilerin tahliye edildiği yurt binasının çatısındaki yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. 

Bugün saat 18.00 sıralarında İslampaşa Mahallesi´nde KYK Yeşilçay Erkek Ögrenci Yurdu çatısında iddiaya göre tadilat sırasında yangın çıktı. Alevleri fark eden öğrenci ve görevliler itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın yerine itfaiye ekiplerinin yanı sıra polis ve 112 acil sağlık ekipleri de sevk edildi. İtfaiye ekipleri, öğrencilerin tahliye edildiği 5 katlı yurt binasının çatı katındaki alevlere müdahaleye başladı.

Rize KYK Yangını Yaralanan Öğrenci Var Mı?

Rize KYK Yangını Yaralanan Öğrenci Var Mı?

Tahliye sırasında dumandan etkilenen 10 öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın