Görüş Bildir
Dilan Polat'ın Tutukluluk Kararından Sonra Saldırıya Uğradığı Söylenen Banu Parlak'tan İlk Açıklama!
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşulanmasında azmettirici olarak gösterilen Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat bugün hakim karşısına çıktı. Emrullah Erdinç'in paylaşımına göre, davada tutukluluk kararının çıkmasının ardından Dilan Polat'ın yakınlarının Banu Parlak'ın yüzüne saldırdığı söylenmişti. Eski arkadaşıyla bir kez daha yüz yüze gelen Banu Parlak 'Beni kötü göstermeye çalışmalarından çok yoruldum' diyerek ilk kez açıklama yaptı.
WhatsApp’ta Yeni Dönem: WhatsApp İnternet Olmadan da Kullanılacak
Akıllı telefonu olan herkesin kullandığı, dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta yeni bir dönem daha başlıyor. WhatsApp artık internet olmadan da kullanılabilecek. Uygulama, 'Yakındaki Kişiler' adı verilen yeni özellik sayesinde çevrimdışı belge ve diğer dosyaları yakınındaki kullanıcılara paylaşma imkanı sağlayacak. İşte WhatsApp’taki yeni özelliğin detayları…
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Martının Kaptığı Kesik Kulak Davası: Yıllar Sonra Karar Açıklandı
Eyüp Çelik isimli vatandaş, 2016 yılında İstanbul Büyükada’da şiddet gören bir kadına yardım etmiş ve çıkan kavgada kulağını kaybetmişti. Çelik’in kapan kulağını martı kapmıştı. Eyüp Çelik’in kulağını ısırarak kopmasına neden olan sanık Danyal Tolgahan Alpaslan Seyrek 3 yıl 4 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.
Reklam
Reklam