Görüş Bildir
Haberler
RİZE’DE “ŞEMSİYE” SOKAĞI…

RİZE’DE “ŞEMSİYE” SOKAĞI…

Akif Aydoğan
16.07.2015 - 11:44 Son Güncelleme: 17.07.2015 - 14:33

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’de ilk kez uygulanan Şemsiyeli sokak’tan geçti. Üzerinde farklı renklerden oluşan yüzlerce şemsiyeden dekor yapılan Kuyumcular Sokağı vatandaşın yoğun ilgisini çekti.

BAŞKAN KASAP, İNSANLAR KENDİLERİNİ İYİ HİSSEDİYOR…

Şemşiyeli sokağı gezerek yapılan çalışmayı değerlendiren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap: 'Avrupa'da bu tarz yenilikler, renkli çalışmalar insanların kendilerini daha iyi hissetmesi açısında yapılmaktadır. Türkiye'de de bunun gibi ve benzeri sokaklar oluşturulmaya başladı. Bilindiği üzere burası Rize'nin alışveriş sokağı aynı zamanda kuyumcular sokağı olarak bilinmektedir. Rize Belediyesi olarak burayı ileriye dönük tarihi kapalı Rize çarşısı olarak projelendirmeyi düşünüyoruz. Bunun öncesinde burada şehrin estetiğini göz önünde bulundurarak renkli şemsiye çalışması yaptık. Bu çalışmamız ile amacımız şehrimizin sokağını farklı bir görünüme kazandırmaktır' dedi.

RİZELİLER CEP TELEFONLARI İLE GÖRÜNTÜLEDİ…

Rize’de ilk kez uygulaması yapılan, Şemsiyeli sokak’tan geçen vatandaşların cep telefonları gökyüzüne çevrildi. Rize Belediyesi ve Rize Kadınlar Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ni (RİKADER) ‘in işbirliği ile düzenlenen Şemsiyeli sokağın Rengarenk görüntüsünü vatandaşlar cep telefonları ile görüntüledi.

Şemsiyeli sokak uygulamasını gözlemleyen Başkan Kasap, daha sonra Kuyumcular sokağını dolaşarak esnafları gezdi. Hayırlı Bayramlar diledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0