Görüş Bildir
Haberler
Rihannaya şeklimiz kaymış bir şekilde bakmamız için 10 sebep 2015

Rihannaya şeklimiz kaymış bir şekilde bakmamız için 10 sebep 2015

05.10.2015 - 17:48

Rihannaya şeklimiz kaymış bir şekilde bakmamız için 10 sebep 2015

Kendimi bildim bileli kıskandığım ve havaya girdiğim değerli sanatçılardan bir tanesi. Sezen akşu, Yıldız Tilbe vs gibi mükemmelik sınırlarını aşmış santçılarmızda var ama onları saysak saysak bitmeyeceği için bunda karar kıldım. Yinede Rihanna cıvıl cıvıl tarz ve muhteşem bir ablamız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

SAÇLAR!!!

SAÇLAR!!!

Eğer Rihannayı sevmiyorsanız saçlarını sevin arkadaş!. Kıskanıyorum yeminle. Hani böyle bir kırmızı böyle bir sarı şöyle bir mavi, bir kadın bu kadarmı her rengi saçlarına yakıştırırı kıskançlıktan patlayacağım!!!

Tarzı!

Tarzı!

Saçları geçtim sesinide geçtim hadi güzelim yüzünüde geçtim!. Lan kadın tarzıyla bir VAY AMK! dedittiriyo zaten. Bir insan bu kadarmı sıra dışı, bu kadarmı renkli, bu kadarmı kendi tarzı ve bu kadarmı tarz olabilir. Hayır giydiklerinide yakıştrıyor hani. Allah'ım sen bana sabır ver. Patlayacağım

Tatlılığı!

Tatlılığı!

Bütün o marjinal, sıra dışı tazrı ve renkli sigaralarına, ağzıdnan çıkan dumanlara o karanlık tarzına rağmen bir tatlılığı var sanırsın vücuduna kan yerine ateş ponpalanıyor, çünkü kadına kanın ısınıyor arkadaş. Hani böyle bir gülümsemeyi sen gerçekten iğrenç veya kötü birinde görebilirmisin?

Sahnedeki duruşu!

Sahnedeki duruşu!

Her şeyi bir köşeye bırak. Biz Rihannanın sahnedeki o Kraliçe misali ASİL! duruşuna da hastayız. Öyle bir duruşu, öyle bir kendine has duruşu var ki Elizabeth Kraliçe Teyzemizden daha Asil. Hiç sesi olmasa klipli defile verir tek başına.

Sesi Tabikisi!

Sesi Tabikisi!

Hepsini at çöpe sesi yeter kadının. Hayır bir insan hem güzel hem yetenekli hem tarz hem tatlı ve seksi hem de tarz nasıl oluyor ya. Allah bizden almış ona vermiş. Ne var ne yok Rihanna ablamıza vermiş. Oturup ağlayabiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayran bırakması!

Kadının her şeyden önce bir hayran bırakması var kadından nefret eden bile etkilenir be. Hani şu gife bile en az 6 7 kere bakmayan varsa ya zamanı azdır ya interneti yavaştır yada delidir. Ya amk ben sanırım ölücem kıskançlıktan

Kendine olan güveni, Cesurluğu!!

Kendine olan güveni, Cesurluğu!!

Kadının bir cesurluğu var, bir kendine güveni var ben bile özeniyorum hani. Kadın ne egolu nede pısırık. Ama normalde değil. Bir güveni var kendine sanırsın dünyaya sahip. Hani bizim olamadığımız türden. Kadın bu güvenle dünyaya tanındı kadın bu güvenle gönüllerimize taht kurdu.

Doğlallığı.!!

Doğlallığı.!!

Hayır bu kadar sert bir insan niye bu kadar doğal olur ki. Benim hayatımda tanıdığım sayılı doğal ünlülerden olan Riri ablamızı alkışlayalım. Anıra anıra kahkaha atabilen ve bu sertliğine rağmen bütünlüğüyle kendini sıkmayan azınlıktan.

Hayal gücü!.

Hayal gücü!.

Riri ablamızın en çok parlayan özelliklerinden biride hayal gücüdür. Bu tatlığı güzelliği bir yana kliplerindeki halleri tarzı ve sınırsız renkteki saçlarıyla Rihanna milyonlara değil milyonlar Rihannaya özeniyor!.

Güçlü oluşu!

Güçlü oluşu!

Rihanna bacımızın en büyük suçu ise güçlü olması. Bu kadının güçlü olmasını kıskanmayan varmı?.  Şekerli, pembeli, yanağı kızaran o kızların aksine güçlülüğü en çok beni kıskandıranlardan. Güçlülük dersi alıncak kadın Vallahi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sonuç olarak ona kalkan eller kırılsın!!

Sonuç olarak ona kalkan eller kırılsın!!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın